Yamaha. Zaten servise 3000 km de bır gıdıceksın. O da 110 km gezı olur sana.
Çinli alırsan servisle akraba olursun...
Çinli alırsan servisle akraba olursun...
hahahaha... tamam o zaman sogutalım, motor tehlikelidir diyerek ilk başlangıcı yapıyorum![]()
:thumleft::thumleft::thumleft::thumleft:
yesevi bak herkes motosiklet tehlikelidir binmo diyo müdür vazgeç bu sevdadan ya:thumleft::thumleft::thumleft:
Ben de Çin malı bir motosiklet ile başladım. (Mondial 150 MR) O zamanlar 2. el bir Japon alıp KM'si oynanmış ihtimali olacağından (çünkü hiçbir şeyden çakmıyordum) , sıfır garantili Çin malı çok daha mantıklı geldi.
kötü motor yoktur kötü kullanıcı ve katil tamirci ustaları vardır![]()
Arkadaşlar çin malı deyip adamı dellendirmeyin
bütün parçaları elinde kalıyor
keyfince güvenerek binemiyosun
servise tamire verdiğin para japonu geçiyor
moralini sıfıra çeviriyor
seni motordan hatta dünyadan soğutuyor
sadece ilk motorunsa öğrenmek için zarar etsemde öğrenecem demek için iyi
ben tiger aldım bana motoru yani büyük motoru öğretti ama yukarıda saydıklarımı yaşattı maddi olarak emin olun toplamda belki 5 milyar zarardayım
size tavsiyem çinden uzak durun öğrenecem diyosan kısa vadeli 150 cc lik zarar ettirmeyecek modelleri alabilirsin
Sırf bunları bilerek. 2004 yamaha cryptonum vardı tam 6 sene bindim sonra nakite sıkıştığım için sattım.Diğer o çin motorlarına binen arkadaşlar sıfır aldım güzel motor gazına gelerek benimle çok dalga geçtiler ama tamirciye çok para kaptırdılar.Şu an 2007 honda innova aldım süper 2.sahibiyim hor kullanılmamış zorlanmamış.Arkadaşlar çin malı deyip adamı dellendirmeyin
sadece ilk motorunsa öğrenmek için zarar etsemde öğrenecem demek için iyi
ben tiger aldım bana motoru yani büyük motoru öğretti ama yukarıda saydıklarımı yaşattı maddi olarak emin olun toplamda belki 5 milyar zarardayım
size tavsiyem çinden uzak durun öğrenecem diyosan kısa vadeli 150 cc lik zarar ettirmeyecek modelleri alabilirsin
Sırf bunları bilerek. 2004 yamaha cryptonum vardı tam 6 sene bindim sonra nakite sıkıştığım için sattım.Diğer o çin motorlarına binen arkadaşlar sıfır aldım güzel motor gazına gelerek benimle çok dalga geçtiler ama tamirciye çok para kaptırdılar.Şu an 2007 honda innova aldım süper 2.sahibiyim hor kullanılmamış zorlanmamış.
Benden size tavsiyem.bu çan çin çon motorlarını alıp 1 sene binip 1.500 motora 2.000 lira masraf edicekseniz marka motosiklet alın.
of hocam niye kızgınım biliyormusun daha bir saat olmadı 4 sene evvel 3 bine aldığım motorumu üzerinede emin ol 2 bin masraf yaptığım motoru çalışmadığı için hurda fiyatına verdim
niye verdim biliyormusunuz birincisi honda shadowumun yanına bile yakışmıyordu ikincisi o kadar bıktırdı beniki emin olun görmek dahi istemiyorum üçüncüsü garajimı boşuna işgal ediyodu
tekrar söylüyorum sade öğrenecem diyosanız küçük cc lik sıfırlardan çin alabilirsiniz bir iki sene kullanıp büyütürsünüz sonra başka uzak durun çinden yanına dahi yaklaşmayın çin sadece ustayı sevindirir.
of hocam niye kızgınım biliyormusun daha bir saat olmadı 4 sene evvel 3 bine aldığım motorumu üzerinede emin ol 2 bin masraf yaptığım motoru çalışmadığı için hurda fiyatına verdim
niye verdim biliyormusunuz birincisi honda shadowumun yanına bile yakışmıyordu ikincisi o kadar bıktırdı beniki emin olun görmek dahi istemiyorum üçüncüsü garajimı boşuna işgal ediyodu
tekrar söylüyorum sade öğrenecem diyosanız küçük cc lik sıfırlardan çin alabilirsiniz bir iki sene kullanıp büyütürsünüz sonra başka uzak durun çinden yanına dahi yaklaşmayın çin sadece ustayı sevindirir.
Arkadaşlar çin malı deyip adamı dellendirmeyin
hayırlı binişler diliyorum bir iki yıl sonra kısmetse görüşelim bakalım aynı görüştemisinizHİçbir parçası elimde kalmadı hiçbir sorun cıkarmadı
Gayet keyifle biniyorum güven sorunu yaşamıyorum yolda bırakırmı diye
Servise sadece bakım için getirdim çünkü hiçbir sorun cıkarmadı
Moralim gayet iyi
Ne motordan ne dünyadan sogudum.
Sana gerekli cevap olmustur umarım bilip bilmeden kullanmadan yargılama birdahakine.