Yani demem o ki elinizde düzgün bilgi olmadan iyi ya da kötü diyemezsiniz. Ama ben giydim kaza yaptım boyle sürüklendim diyenin söylediklerine inaniyorsaniz değerlendirmek için kıymetli bir bilgidir.
Kötü demedim zaten, güvenemem dedim.
Birinin yaptığı bir kazada başına gelenler malesef çok bir şey ifade etmiyor.
Kaza katastrofik bir hadise. Yani kontrolsüz gerçekleşen bir şey. Nasıl oldu? Botun neresine ne kadar kuvvet uygulandı? Botun hangi yüzeyi, nasıl tür bir yolla, hangi hızda, ne kadar süre temas ederek aşındı? Bunları bilmeden o botun yeterli koruma sağlayıp sağlamadığını nereden bileceksiniz?
Zaten standartlar bunun için var. Kazalar ve oluşan yaralar incelenip ona göre geliştiriliyor. Tek bir şirketin bu kadar ARGE içine girmesi, kaza geçirenlerin sağlık raporlarına devletten izinsiz ulaşması mümkün değil. Standartları hafife almayalım.
Aldığım zayıf korumalı kısa BMW botun içindeki kitapçıkta 20 sayfa, hangi parçasının hangi sertifikaya sahip olduğu, ve ne anlama geldiğini yazmışlar. Ki bakın zayıf korumalı bir bot. Yapılan ARGE ve emeğe saygı duydum resmen.
"E botum mahvoldu ama ayağım azıcık sıyrıldı o kadar" Ama belki aynı kazada sertifikali bir bot, ayağınızı koruduğu gibi kendini de parçalamayacak, ayağınızı hiç incitmeyecek, ve belki tekrar kullanabilecektiniz?
Standartlar ve sertifikalar, müşteriyi korumak için, güven için var. Eğer kaza anında kullanıcıyı koruduğunu iddia eden bir ürün yapıyorsanız, bunu ispatlamaktan da çekinmezsiniz. Bir sebeple yapmıyorsanız da sorgulanırsınız. Bu kadar basit. Bunun Amerika'yla, AB'yle hiç bir alakası yok.