"şeytan işi"
"delimisin oğlum sen"
"akıllı işi değil"
gibi cümleleri üreten bir millete reklam yapsan ne olur ?
hala metrobüslere toplu taşımaya 2. el dökük araçlara binmeye devam etsinler inadına binmiyorum
ayrıca toplu taşımadan bulaşan hastalıklarda yanlarına kar kalıyor
Bu millet sanki ayda 5000 dolar gelir ortalamasıyla yaşıyo da, o bahsettiğin dökük araçlara sırf sana inat olsun diye biniyo zaten. Ayrıca bu millet bana kalırsa haddinden çok daha fazla lüks araç kullanıyo. Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider s..çmaya durumu söz konusu.
Ayrıca bir toplumun gelişmişlik seviyesi toplu taşımanın etkin kullanımıyla da ölçülür. Gelişmiş toplumda bizdeki gibi araç başına 1 insan düşmez. Senden benden kat kat fazla kazanan adam ulaşımını metroyla yapmakta hiçbir sakınca görmez. Ayrıca gelişmiş toplumlarda toplu taşıma adam gibi işler, çünkü oranın toplumu bunu talep eder, gereği yapılmazsa sandıkta cezalandırılır. Bizim gibi 2 torba kömüre kanmaz.
Ne yazmaya çalışmışsın anlamadım ama motosiklet kullanımını bir kurtarıcı olarak görüyorsan yanılıyorsun. Motosiklet hiç bir zaman otomobile alternatif olamaz. Motosiklet trafikten kaçış için idealdir. Ama motosiklet kullanımının artması trafik sorununu çözemez., daha karmaşık hale getirir.