neden honda cbf 150 yok stoklarda

allah allah ilginçmiş keşke üretimi dursada cbf125 gelse nerde o günler:D
merak etme yeni modelinden kaynaklanıyordur demekki cinden az geldi ilk part olarak

Makyajlı yeni kasa geldi...ÖTV %14 düşünce millet heyecan yaptı (ben dahil):p

dönemsel motosiklet alma arzuları depreşince talep fazla oldu siparişler bazı bayilerde Hazirana sarkıtıldı......ve kahrolası Honda her zaman ki gibi tüketiciyi çıldırttı...

Bende Martın 19'unda sipariş vermeme rağmen Mayıs başında alacağım inşallah. Yeni modele olan talepten dolayı sanırım.

hayatınızda bi değişiklik olsun.işte size fırsat .hazır piyasada yokken memleketteki tür sayısını arttırmak için bir fırsat olarak düşündüm bben

Makyajlı yeni kasa geldi...ÖTV %14 düşünce millet heyecan yaptı (ben dahil):p

dönemsel motosiklet alma arzuları depreşince talep fazla oldu siparişler bazı bayilerde Hazirana sarkıtıldı......ve kahrolası Honda her zaman ki gibi tüketiciyi çıldırttı...

makyajını yiyim:p

benim 2009 daha makyajlı ona bakarsan:cherry: stop start düğmesini bile iptal etmişler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Almayın kardeşim japon.Radyasyonlu gelir artık o motorlar :p

Garip halbuki her yer yeni cbfler ile dolu kuryeler başta zaten ilk parti kapışılmış demek :)

ilk partyden bende kaptım motor geliyor ama talep okadar çok ki gelenler direk sahibine veriliyor gelmeden gidiyor mal:D

1 bucuk ay önce D&B motora sipraşimi ve kaporamı verdim hala bekliyorum ,nisan 15 de gelicekmiş. bir de siyah renk daha çok tercih edilmesine rağmen ben gri renk almaya karar verdim daha bir güzel göründü gözüme

F54

honda naz yapıyor bence satmak istemiyor fiyat düşük geliyor sanırım inceden bi zam dokunur sonra bayiler moto dolar ama alan olmaz

Kuryelerde, paket siparişi yapan bir çok yerde yeni cbf i görüyorum yollarda.... Bize yok :))

2009 da ötv yine düşmüştü
3900tl olan cbf 3650 lira olmuştu 10 gün sattılar zam yapıp satmaya 4050tl den devam ettiler.

makyajını yiyim:p

benim 2009 daha makyajlı ona bakarsan:cherry: stop start düğmesini bile iptal etmişler.

moto stop düğmesinin iptali en çok kuryeleri çıldırtmış hacı...alışık değiller kontaktan kapamaya...o kontaklar yalama olur 6 ayda ben söyleyeyim...kuryelerinki tabi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar