neden daha sakin kullanamıyoruz

alacaksınız 90model lpg si işlenmiş bi toros sw işte ozaman sakin kullanırsınız motosiklet üzerinde zor her viteste devir saati ile dans etmek hoş olsa gerek doğrumu

hepimizin içinde bir şeytan var.

2 hafta önce pazar günü gezi için buluşma noktasına gidiyorum kırmızı ışıkta bir lombargini ile yanyana geldim ..ister istemez arabayı şöle bir kestim (kesilmeyecek gibi bişi değildi) arabayı 40-45 yaş civarı bir abimiz kullanıyo. abi dedim hadi kapışalım ..adam güldü yok abi dedim ciddiyim ben seni geçerim arabaya güvenme ..
neyse kalktık normal olarak ben önde kalktım ve 10 metre kadarda ilerde gittim ama 10 metre sonra yanımdan yeşil bişi uçtu gitti :cherry:
çok hoşuma gitti adam ciddiye aldı beni ..fiyatı 150 000$ civarı olan bu arabayı 10 metre içinde geçmiş olmaz çok büyük bir haz verdi. gerisi önemli değil..işte dedimya seytan içimizde bir yerde yatıyo ..bazen bir lombargini uyandırıyo onu bazen başka bi şi ama o şeytan hep içimizde

Abimsin :bounce:

25 karakter

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende sakın kullanamıyorum......evde oturup dusunuyom yavas kullanıyım..birisi cıkar önume carparım...ölurum sakatlanırım...tama dıom...cıkıom yola ...1 km falan gıdıoom....bakıom kötü kamyonlar bıle benı gecıooo.....valla dayanamıom yawww.....verıom gazı verıom gazı......bıde arabaların arasından gecerken yavas gecmek ıdareyı zorlastırıyoar.....bıyazcık hızlı olmak lazım......mesela ben motorla 2 elımıde bırakıyorum.....hata elıme cekırdek alıp işliommm:cherry: .....yavas gıderken el bırakamıyom....denge meselesı yanı...illa hızlı olacak......hız hız hızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:cherry:

Valla altımda Honda goldwing 1800abs olsa hiç aceleye gerek yok özellikle ışıklarda.Çünkü mübarek motor değil araba.E o zaman aralardanda sıyrılamazsın zaten.Araba psikolojisi içinde olursun.

ama 110 cc'lik bir motorla ışıklarda beklemeye kalkarsan hemen kornaya asılıp seni rahatsız ederler.Çekil aradan ufaklık şeklinde i harekete ister istemez maruz kalırsınız.

o zaman yapacağınız en iyi şey kendinizi riske atmadan aralardan sıyrılıp keyfinize bakmaktır.Ben öyle yapıyorum rahat ediyorum.Şehir içinde bana yetişecek arabda yok zaten.lamborghini hiç yok zaten:mrgreen:

aradan geçilsin geçilsin de bence yürüme hızında geçilsin. bi kapı açıldığı zaman 3 perande attıracak süratte geçilmedikten sonra ne risk olur ne de başka sürücüler rahatsız olur...

neden acele ediyoruz çünkü eve yetişelim yada daha fazla trafiğe takılmadan bir an önce gideceğimiz yere varalım diye.

akşam iş çıkışında herkez bir motokurye edasında motorunu kullanır ki sıkışıklığa daha fazla yakalanmadan bir an önce kurtulmak için o trafikten :)

ama geziye çıktığım zaman öyle bi sorunum yokki arabaların arasından geçeyim ışıklarda en ön sırada olayım demem... yavaş yavaş sağa sola baka baka .. insanların bana yani motoruma (belkide) imrenerek bakmasına ve bakışlar altında şampiyon bir sporcu yada galip bir komutan edası ile salına salına

sürmek varken.... neden aceleci olayım ki :)

neden hızlı kullanıyoruz ??

walla abim bende bilmiyorum motorun üstünde kendimi tanıyamıyorum bizim burda istanbul gibi trafik yok daha az kalabalık ama gel görki insanın içine şeytan girdimi kimse durduramıyor :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorculuğun özünde var heyecan...Nasıl sakin olunabilinir ki?....Durduk yerde bir çok olayla karşılaşabilirsin....Her an.....:cat:

çok hızlı kullanmıyorum.
kullanmıyorum çünkü benim neret çok hızlı gitmiyo:queen:
Peki gitse kullanırmıyım; arasıra bazı bazı genellikle sık sık:queen:
sıkışık trafikte aralardan geçip ışıklarda en öne geçermiyim; geçerim niye geçmeyim ki.
Zaten işe geç kalma derdinden kurtulmak, gideceğim yere çok daha çabuk ulaşabilmek kaygısından dolayı da değilmiydi motosiklet aldıran. eee sorun yok o zaman. :cat:
Zamanla otomobil sürücüleride anlıyacak ki bütün bunlar motosikletlinin hakkı. Bence öyle.:rendeer:
Eğer bunlardan rahatsız bir otomobil sürücüsü isen yada her neyse sat otomobili al motosiklet sende rahat et. Bizde rahat edelim...:queen:

roa

125 lik scooterla trafik akışına Ankara'da zaten zor ayak uyduruyoruz.Sakin sakin yavaş giderken tehlike daha çok oluyor.Araba kullanıcıları ben bu motoru geçip dönerim mantığında birden önümüzde belirebiliyor.

altimda nasil motor olursa olsun yol oldugu surece her motorda ve her viteste red-line'i gorurum.(insallah bigun $eyi tersten gormeyiz :bounce: )

bende 125 lik bi scooter olmasına rağmen onu sürmek o kadar hoşuma gidiyo ki sanki altımda chopper varmış gibi sürüyorum küçücük aleti :) bence motor tutkusu budur, hızlı gitmek değil, rüzgarı hissetmek. gerektiğinde hızlı gidilir tabi benim de altımda 500lük motor olsa ben de giderim ama o hızla aralara girip risk almam.. ayrıca ne kadar zevk alırsanız alın, neden sadece adrenalin için 3 parça halinde ölme riskini göze alasınız ki?? ne kadar usta sürücü olursak olalım -ki kendi adıma konuşiyim ben değilim- karşımızdakinin küçük bi hatası bizim hayatımıza mal olabilir.

trafikte diğer araç sürücüleri motorların diğer araçların üzerinde uçma kabiliyeti var gibi davranıp üzerimize sürmeye devam ettiği sürece kaçmak için hızlı kullanmak şart oluyor. bu gün sakin sakin gideyim dedim bütün araçlar yavaş giden motoru yolda yok olduğunu düşünüp üzerinizden geçme eğilimindeler. ve dahi en sağ şeritte olduğum halda daha sağa geçmemi şiddetle isteyenler bile oldu. eğer sol şeritte hızla gidiyor olsam o zaman hiç sorun olmayacaktı.
kimi zaman olaylar hıza yönlendiriyor.
motorda egzost sesinin sürekli olarak duyulması ve binicilerin bu sesi müzik gibi düşünmelerinden dolayı sakin kullanım her zaman mümkün olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar