necdet'im anısına video

Ne yazılır ne denirki Necdet Kardeşimin arkasından. Dünyalar iyisi, gani gönüllü bir babayiğit bırakıp bizleri gitti:pale: Nur içinde yatsın, aklıma gelmeyen başımıza geldi. Çok üzgünüm, hepimizin başı sağolsun:pale:
Sağolasın Ogün Kardeş

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
emekleriniz için çok teşekkürler ogün kardeşim ve-CRiminAL- sanırım bu topiğe bakınca onu yanımızda hissetçez.

Çocuk esirgeme kurumundaki resimlerimizi görünce gözlerim yaşardı, orada en çok Necdet ilgilenmişti çocuklarla.

vay be izlerken çok kötü oldum bu gün varız yarın yokuz haa...

çanakkale gezisinde tanışmıştım. zaten bu ölüm haberlerini okuyunca kötü oluyordum. ama tanıyınca daha kötü oluyormuş be.. ALLAH rahmet eylesin. nur içinde yatsın..

ümmet perkitan;831428' Alıntı:
emekleriniz için çok teşekkürler ogün kardeşim ve-CRiminAL- sanırım bu topiğe bakınca onu yanımızda hissetçez.
baba'cım rabbim sizleri'de korusun sende çok severdin biliyorum.
çok üzgünüm diyemedim necdet'e' necdet'im bin sucooter'a ince ince git çok tutkuluydu ama ist. trafiğin'de gerçekten yüksek cc motosiklet hep risk hasan'ım olsun birçok arkadaşım hep yüksek cc motosiklet'ler aldı!!!
inanın onlara binmek büyük ustalık çünkü ist.trafik normal akmıyor .
rabbimin taktiri necdet'im çok zor olacak be bizim için bıraktın bizi aynı geçmişte kaybettiğimiz kardeşlerimiz gibi erken bıraktın bizi o güzel gözlerine bakamayacağız .
ümmet babam muzom tüm motosiklet'ci abiler kardeşlerim' tüm rüzgarın çocukları rabbim yanınız'da olsun yolunuz açık olsun.
ben artık binde bir binerim galiba bu sevdadan vazgeçemem ama bilmiyorum...
baba müslüm;831443' Alıntı:
Çocuk esirgeme kurumundaki resimlerimizi görünce gözlerim yaşardı, orada en çok Necdet ilgilenmişti çocuklarla.
canım abim rüya gibi değilmi hasanım fotoları çekmişti necdetim çocuklara hediyeleri dağıtırken şu an gözüm'de ne hasanım var var ne necom....

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abiler saygımızı sevgimizi onu unutmayarak gösterices... eline sağlık hocam...bu saatten sonra elimizden bişi gelmez... görkemli bi törenle uğurlicaz.. onu.. acımızı anlasın o düşüncesiz adamlar... motosiklet üstündeki adamın canı ne kadar pahalı görsünler... artık bizi farketsinler...

abiler saygımızı sevgimizi onu unutmayarak gösterices... eline sağlık hocam...bu saatten sonra elimizden bişi gelmez... görkemli bi törenle uğurlicaz.. onu.. acımızı anlasın o düşüncesiz adamlar... motosiklet üstündeki adamın canı ne kadar pahalı görsünler... artık bizi farketsinler...
inşallah birgün .................

Paylaşımlarınız için teşekkürler..
Abimize son görevlerimizi sırasıyla yerine getiriyoruz.. :pale:

desperadost
tunoka
video için teşekkürler eline sağlık...
(Bu Sene Sonbaharda Yaprakları Döken Bir Agaç Gibi Döküldük Dallardan Yapraklar Döküldükçe Acımız da Çogaldı)

Son düzenleme:
beni burada bırakıp gittin şimdi kim bana delisin sen deli kız diyecek nur içinde yat güzel abim seni hep sevecegim ve her zaman özleyecegim mekanın cennet olsun. hakkımız sana helal olsun

allah rahmet eylesın cok uzucu bır durum.aılesıne ve yakınlarına allah sabır versın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar