necdet'im anısına video

motosiklet'ci abi bıraktın gittin bizi'
seni hep sevdik ağlattın üzdün hepimizi .
rabbim sabır versin ailene çocuklarına'
unutmayacağız seni hep seninle gideceğiz gelecek yarınlara....

anlatacağız seni çocuklarımıza onlar'da insan sevgisini' çocuk sevgisini
en üstte tutan motosiklet'ci abilerini yaşatacak gelecek yıllara taşıyacak...
camia'mızın başı sağolsun
yerin mekanın cennet olsun' rabbim rüzgarın çocukları'nı korusun..........
[YT]2vgvxhPoTxk[/YT]

Son düzenleme:
çok güzel bir video olmuş.. Tekrar Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

çok güzel olmuş, ellerine sağlık...

tekrar başımız sağolsun :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ellerine sağlık...................

akadaşlar içimiz yanıyor ağlıyoruz' tanıyanlar şu an ağlıyor tanımayan'lar inanın içiniz yanar'dı böyle güzel insana'''
ama tanımasanız'da biliyorum herkez çok üzgün rabbim mübarek ramazan ayı için'de aldı nur için'de yatsın mekanı cennet olsun güzel insan'de be..........

Ellerinize sağlık kardeşim ; ecel bu gelip ayırmadan alıp gidiyor....

Allah gani gani rahmet eylesin...

(Bir canı alan olaya sebep olan araç sürücüsüne en ağır ceza verilmelidir)

günan bende seni gördüm mutlu oldum sakarya gurubu bilmem tanırmıy'dı sen tanırsın smsk selam olsun hepimizin başı başı sağolsun.
günanım biliyorsun necdet'i ya ne diyebilirim'ki herkez ağlıyor ya mahfolduk demin murat(abzah)la konuştum nette' o bir taraftan mahfolmuş yazan yazana biri yazıyor başlıyoruz ağlamaya 10 dak sonra gene bir arkadaşımız yazıyor gene devam.
rabbimize isyan etmek bize yakışmaz tabiki ama gerçekten hani derler'ya melek gibiy'di diye o işte canımızı yakan .
tek tek canımız'dan can gidiyor.
günan'ım sakarya'ya herkeze selam olsun rabbim hepimizi korusun' yetim kalan çocuklar off günanım daha fazla yazamayacağım çok üzgünüz....

ellerine saglık cok güzel olmus... Nur içinde Yat Necdet abicim :(

Kendisini hiç tanıma fırsatım olmadı.Ama vefatına çok üzüldüm.Ne garip ki topiği açan arkadaşla aynı şeyleri düşünmüşüz.Ben de bulabildiğim tüm resimlerini eklemek istedim.
allah rahmet mekanını cennet eylesin...

[YT]qaEFySiP3HA[/YT]

Ogün kardeş sağolasın,ellerine sağlık,seyrederken bi tuhaf oldum ya daha fazla
yazamıyorum kusuruma bakmayın lütfen

necdet abiyi hiç tanımıorum ama gerçekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun benimde kardeşim gibi sevdiğim bi arkadaşımın kuzeni motor kazasında ölmüştü o düştükten sonra başka bi motor kafasının üstünden 100le geçmişti bu acının nasıl bişey olduğunu çok ii biliorum allah yakınlarına sabır versin....

:pr::pr::pr:eek:fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff neclet abim ne yaptın sen yaaaaaaa...................naparız biz şimdi inan ağlamaktan yazamıyorum.arkadaşlar birileri bana şaka desin,çimdik atsın yok hatta kafa atsın.....olurmu be abi.........bu bize yapılırmı.........................?allhım sen büyüksün.....bizlerin dualarını kabul eyle mekanını cennet eyle yarabbim....(ARKADAŞLAR BİZ ÇANAKKALE MT ÜYELERİ OLARAK BÜTÜN SİTELERDE KAMPANYA BAŞLATMA KARARI ALDIK LÜTFEN SİZLERDE KATILIN ..KAPMANYANIN ADI, ((TRAFİKTE MOTORLARI FARKEDİN))

ben tanımıyordum ama sonuçta tanıyıp tanımamak önemli değil.bir motorcu kardeşimizi daha kaybetmenin acısını yaşıyorum hepimizin başı sağolsun.inşallah bu son olur :salut::salut:

ALLAH rahmet eğlesin... video yu yapanın eline sağlık....... :(

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
eline sağlık desperadost
Necdet Abi Nurlar İçinde Yatsın, Mekanı Cennet Olsun
:pale::salut:

NECDET ABİMİZİ HERNEKADAR TANIMASAMDA ÜZÜLDÜĞÜMÜ İFADE ETMELİYİM..ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN..YAKINLARINADA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM..:salut::pale::pale:

Fotoğraf makinesinin tarihini ayarlamayı hep unuturdu :pale: Canım abim yaaa :pale: Mekanın cennet olsun, nur içinde yat.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar