Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah gani gani rahmet eylesin, amin.

ah abim be ah abim be . pazar günü girmedim nete bu sabah güzel bir haber alma umudum vardı ama ... kalbim davul gibi oldu ... mekanın cennet olsun ....
geride kalanları sen koru yarabbim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin Necdet abimize ve kalanlara sabır versin.. Eşine, 2 çocuğuna dayanma gücü ve birlik nasip etsin..

Az önce Mücahit ile telefonda görüştüm, kendisi şu an hastanede. Organ nakli konusunun netlik kazanmadığını söyledi.. Organ nakli için geç kalınmış oluyor gibi geliyor bana ama doktorlardan iyi bilemem sonuçta.. Organ nakli kararına göre cenaze işleri kararlaştırılacak, bilgi alır almaz buradan paylaşacağım.

Son yolculuğunda onu yalnız bırakmayalım arkadaşlar..

Melih dostum buradan cenaze durumunu paylaşın orada olalım.haber bekliyoruz

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin ... Hepimizin başı saolsun ::xcrying:::xcrying:::xcrying:

Mekanı cennet olsun, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim, hepimizin başı sağolsun. Ne desek boş...

Az önce Mehmet Haber Verdi..
Arkadaşlar Necdet Kardeşimin Cenazesi 09/10/2007 Sali Günü öğle Namazina Müteakip Gültepe Merkez Camisinde Cenaze Namazi Olacaktir..
Gelebilecek Bütün Dostlari Bekliyorum.
Lütfen Bütün şartlarinizi Zorlayarak Katilmaya çalişin

Çok üzüldüm, kurtulacağına inanmak istiyordum ama olmadı...Allah acılı ailesine sabır versin, nur içinde yatsın...cenazesiyle ilgili bilgiyi bekliyoruz.

Arkadaşlar ;
Şimdi Mert ile görüştüm, Necdet Abi' nin cenazesi organ bağışından dolayı yarın sabah alınacakmış, eğer bir aksilik çıkmazsa cenaze yarın ÖĞLEN NAMAZINDAN SONRA GÜLTEPE MERKEZ CAMİİ nde kılınacak, defin işlemi ise BEYKOZ BOZHANEDE olacak.

Allah rahmet eylesin..
tanışamadım Necdet abiyle. sadece anlatılanlar bile ne kadar iyi sevgi dolu bir insan olduğunu gösteriyor.. İnşallah öyle muamele görecektir. Mekanı cennet olsun..

Allah rahmet etsin hep böle iyi insanlara olan oluyo nedense bi kişi daha eksildik ailesine sabır diliyorum

Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun, herkese sabır diliyorum....
Kaza nasıl omuş bilmiyorum ama taksici yüzünden olmuş galiba. Ben de bu sabah bi kazayı ucuz atlattım taksicinin aynayı uçurdum ama devrilmeden durabildim. nedir bu taksicilerden çektiğimiz ya...

yarın cenazeye llütfen ilgi gösterin arkadaslar... ayrıca cenazeden sonra el sıkısıp bayramlasalım .. birlik olalım .. necdet ve nicelerini yasatalım onun önünde sarılıp bayramlasalım arkadaslar..

Az önce Mücahit ile görüştüm.. Kendisi hala hastanede ve çok üzgün.. Herkese selamı var, iletmemi istedi..

cbrhalil ve ulasılmazzz arkadaslarımızın soylediği gibi, organ naklinden dolayı defin işlemi yarın öğle namazından sonra yapılacak. Ben cenazeye katılacağım, gelme imkanı olan herkesin de gelmesini umuyorum..

tanımasamda 2 gündür tüm mesajları okudum ve gerçekten sevilen bir insanmış
allah rahmet eylesin...hepimizin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm sevenlerine sabır diliyorum:salut:

Allah rahmet eylesin.Ailesine ve dostlarına sabır versin.Kendisini tanımıyordum.Bu kadar seveni olduğuna göre iyi bir insanmıştı.Allah iyi insanları aramızdan geç alsın.Şu bozuk dünyada ve dahada bozulan dünyada onlara çok ihtiyacımız var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar