"Necdet" abimiz kaza geçirmiş:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah yardımm etsin çok büyük geçmiş olsun dualarımız seninle Necdet abii :rendeer:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hastaneden şimdi döndüm.

Arkadaşımızın durumunda her hangi bir değişiklik yok.

Yarın iyi haberler alacağımızı umuyorum, Allah yardımcısı olsun.

Henüz Tuğçeyi almamış olmasıysa çok büyük bir şans, bu kadar fazlasını kaldıramazdık heralde.

Bu akşam 636'sı ile neco arkadaşımızda kaza yaptı, onunda motoru paramparça, Allahtan kendisinde hiç bir şey yok.

Şimdilik Necdet abi için dua etmek dışında elimizden malesef bir şey gelmiyor arkadaşlar.

Allah onu çocuklarına bağışlar inşallah. Amin.

Moderatör (forrap)
Offffff :pale: Çok üzüldüm :pale:

Umarım biran önce iyileşir..
Dualarımız seninle Necdet abi...:pale:
Aldığınız haberleri iletin lütfen arkadaşlar daima.

nejdet abi allah yar ve yardımcın olsun umarım bununda üstesinden gelirsin

büyük geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur aramıza döner..tuğçenin olmaması büyük şans..allah herkesi kazadan beladan korusun

umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur necdet abi allah yardımcısı olsun.:pale:

çok geçmiş olsun, atlatacağı umuduyla allah yardımcısı olsun.

bu mübarek günde dualarımız seninle necdet abi inşallah iyileşirsin:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mubarek Ramazan Ayi'nin yuzu suyu hurmetine Rabbim acil sifalar versin... :(

Rüyamda Ataşehirin geniş taşlı yollarında motorla tur attığımı gördüm...uzağımdan siyah bir motor geçti ve gözlerden kayboldu...

Necdet abiye güveniyoruz...bu savaşı kazanır...bana sözü var...Gülbağa ona gidip çay içecektik...

Acil şifalar diliyorum.İnşallah en kısa zamanda iyileşir.Bizi merakta bırakmayın lütfen bilgilendirmeye devam edin...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah acil şifalar versin inşallah, içimde birşey olmaz düzelir diye his var. Yani sanki emin gibiyim ayağa kalkacağından, inşallah yanılmam...

Hey allahım yaa:pale: Necdet kardeşimiz inanamıyorum:pale: İşallah en kısa zamanda iyileşirsin, daha bir sürü gezi yapacağız abi:pale: Sabah haber alan varmı arkadaşlar :silent:

007

Çok üzgünüm. 2-3 gündür telefonda dertleşiyorduk. Hatta! Pazar günü otele kahveye davet etmişti. Dertleşelim demişti.
Seni seviyoruz kardeşim. Lütfen iyi ol!

Son düzenleme:
dün akşama necdet abiyi bekliyordum en son aradı şimdi çıkıyorum 5 dakika sondara odayım canım dedi ama 1 saat ne yazıkki gelemedi:(
telefonu tekrar açtığımızda kardeşiynden haberi aldık... şuan da da aynı durummuş galiba bende haberini bekliyorum....
necdet abim kalksın artıkk lütfenn:salut:

Ameliyata alabildilerse demek ki beyin ödem yapmamış, geç kalmadan müdahale edilmiş... bence birkaç gün içinde kendine gelir Necdet abi. Güçlü kuvvetli adamdır, hiç birşey olmaz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bulusma aksamında hesapda tugceyı alıcaktı ve bende onları takıp edıp bereber gıdıcektık,bıraz gecıkınce merak edıp tugce ıle telefon ettıgımızde boyle bır kaza haberını telefonda kardesı soyleyınce yıkıldık,ve bende tugce ıle bulusmaya gıdıp dıger dostlara aktardık sonrasında,toplu sekılde etfale gıttık,cok uzgunum acıl sıfalar dılıyorum,en yakın zamanda aramıza donucegını hıssedıyorum.cok gecmıs olsun kardesım.

az once yegenıyle konustum onlarda yıkılmıs bır durumda evde kardeslerı ıse hastanede beklıyorlarmıs,bır gelısmenın olmadıgını soyledı.

Son düzenleme:
cok buyuk gecmıs olsun allah acıl acıl acıl sıfalar versın...kask yomuymus nasıl olmus alah alah yaaa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar