Ne Zaman İbret Alacak Bu İnsanlar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, TEM otoyolunda arkadaşlarıyla yarış yaparken Otomobile çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolu Dörtyol turnikeleri yakınlarında kullandığı motosiklet ile arkadaşlarıyla birlikte ters yönde yarış yaptıkları iddia edilen Serkan Küpeli (22) adlı genç, İskenderun’dan Adana istikametine gitmekte olan Suriye uyruklu Muhammet Besil Harne idaresindeki 31 SAP 001 plakalı otomobile çarptı.
Çarpmanın şiddeti ile motosiklet üzerinden düşerek metrelerce sürüklenen sürücü, kaza yerinde hayatını kaybetti. Serkan Küpeli’nin cesedi Dörtyol Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayı duyan motosiklet sürücüsünün yakınları gözyaşlarına hakim olamayarak sinir krizleri geçirdi.
Kazaya karışan otomobil sürücüsü polis ekiplerince ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı
http://www.milliyet.com.tr/otoyolda-yaris-olumle-bitti-hatay-yerelhaber-820210/

Motora bak yuvarlak olmuş. Üzüldüm Allah rahmet eylesin :pale:

Ben hiç üzülmedim,ters yönde yarış yapmanın tehlikelerini ve kendi canını düşünmeyen adama neden üzüleyim ki ?
Sadece ailesine üzüldüm Allah onlara sabır versin.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
insan biraz düşünür. yarış yapıyorsun hem de ters yönde, Allahu alem kask da yoktur. Gencin ailesine ama özellikle karşı tarafa üzüldüm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne olursa olsun o da bir can o da bir insan. allah rahmet eylesin

Koruma ve kask bile olsa %99 yine ölecekti birbirlerine doğru muhtemelen en az 120 km ile gidiyorlardı.Araba bile yarısına kadar parçalanmış.Allah rahmet eylesin ancak bu kaza değil intihar.

Üstat Reşat Erbaş'ın, "Motosiklet Teorisi" adlı kitabında şunun gibi bir cümle vardı;

TRAFİĞE AÇIK ALANLARDA YARIŞMAK ÖLÜMCÜLDÜR, BUNU SAKIN YAPMAYIN.

Saygılarımla.

Tam anlayamadım. Yol bölünmüş yol değil fotoğrafta görüldüğü üzere. Nereden çıkarmışlar ters yönde yarış yaptığını acaba. Tamam gerçekte olabilir ama bu medyanın her motor kazasında sürat felakete götürdü, ölüm makinesi hayatını bitirdi gibi başlıklar attığını düşünürsek, sollama hatası ile motora çarpıp bu hale getirmiş olabilir. Allah rahmet eylesin, her nasıl olmuşsa.

Araç sürücüsüne yazık, gitti karakolla uğraştı ve ömür boyu vicdan azabı çekecek. Allahtan o arabada ki birine birşey olmamış.

99_C0_DC287_BA1403_D8_EAAC7563_EB9_BB52.png

ölümle mi yarışıyorlarmış, ters yönde yarış nedir yahu.

Son düzenleme:
apaçiler çekirge gibidir, bu sefer patlamış işte, ona üzülmeye gerek yok, onlar zaten bu eğlence için ölmeye hazırlar, sorun çarptığı kişi-ailesi-araçları, onlara zarar vermeseydi keşke ...

Bomboş yolda sollama ile ölünmez , yarış yapıyolarmış işte ters şerite girmişler ve ekipman da yok. Üzülmüyorum yine olan apaçilere oldu. Bu yüzden hız tehlikeli işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar