NC750 DCT Hakkında

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Güzel kardeşim sen o fiyata dct şanzımanlı bu teknik özelliklerden daha aşağı olan bile bir motosiklet bana söyleyebilir misin de emsalsiz olmadığını iddia ediyorsun. Yazımı okumamışsın bile.
80 beygir makineninde yetmediğini düşünen bir insanın hız algısı bozulduğu ortaya çıkar. İnsanlar 125 lik motorla Japonyaya gidip geliyor da yetmiyor diye ağlamıyor.
Hayatında motosiklete binmemiş adama ortalama gelir demişsin. Bu makine Avrupa'nın en çok satan makinelerinden. Demek ki tüm Avrupa, Türk kullanıcıları
Ulan diye hitabınız da hoş değil.

Motosiklet çok ağır ve ağırlık merkezi oldukça aşağıda. Alet kuru ve düzgün zeminde gayet rijit. Ancak zeminde bozukluk, ıslaklık olduğu durumda en ufak kaymalarda motor; ağır ve 750 CC olduğunu, kontrolden çıktığında toparlanmanın pekte kolay olmayacağını tepkileri ve tcs ye düşmesi ile size hatırlatıyor. Zaten rain modu da bu hissi hafifletmek için, başka birşey değil. Hafif, kıvrak bir makinenin verdiği, küçük hamleler ile kontrolü sağlayabilmenin güvenini alamıyorsunuz.
Orta sehpa yorumumu anlamsız nitelendirmenizi anlayamadım. Çünkü çuvalla para ödenen bir motosikletin size satılırken, ağırlığı düşük göstermek ve 3 kuruş fazla para kazanmak için bir orta sehpa dahi koyulmaması ve yan ayaklığının berbat tasarlanmış olması bence hiçte hoş değil. Başka marka modellerde de bu olabilir, ama bu kurnazlığın meşrulaşması gerektiğini ortaya koymaz.
emsalsiz olmadığını iddia etmiyorum motosikletlerle kıyaslayacaksak emsalsiz ama scooterlarla kıyaslayacaksak bi sürü emsali var forza xadv tmax burgman kymco 550 daha bi sürü çıkar ayrıca satış rakamlarına bakarak iyi olunuyorsa küba 50ccleri kral mı ilan edicez :)

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Bu kadar tartışmadan elde ettiğim tek çıkarım: Gagasız V-Strom deler :D

Motosikleti
SuZan
v stromdan nc ye geçmiş nc ile tek turda 4800 km civarı güneydoğu turu yapmış. döner dönmez nc yi satıp yeniden vstrom almış biri olarak konuşuyorum. bi kere yol konforu diyen arkadaşlar için söylüyorum daha önce konforlu bir motosiklet sahibi olmamışlar ki nc de konfordan bahsediyorlar. amortisörler çok kısa köy yollarında vs basık şahin gibi zıplaya zıplaya gidiyorsun. çok az yakıyor , yaşadığım tek kroniği ön amortisör keçelerinin yılda bir patlaması. evet sorunsuz bir motor ama bir okadar da hissiz bir motor. yani bulgur plavı öyle lezzet bekleme sadece tok tutuyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
v stromdan nc ye geçmiş nc ile tek turda 4800 km civarı güneydoğu turu yapmış. döner dönmez nc yi satıp yeniden vstrom almış biri olarak konuşuyorum. bi kere yol konforu diyen arkadaşlar için söylüyorum daha önce konforlu bir motosiklet sahibi olmamışlar ki nc de konfordan bahsediyorlar. amortisörler çok kısa köy yollarında vs basık şahin gibi zıplaya zıplaya gidiyorsun. çok az yakıyor , yaşadığım tek kroniği ön amortisör keçelerinin yılda bir patlaması. evet sorunsuz bir motor ama bir okadar da hissiz bir motor. yani bulgur plavı öyle lezzet bekleme sadece tok tutuyor.
Yani sırf köy yolu değil ben İstanbul'da amortisörlerin yetersizliği ve konforsuzluğundan dolayı o zamanın parasıyla (işçilikler de dahil) 1.000€ harcayıp Hyperpro arka amortisör (komple) ve öne de Hyperpro yay takımı almıştım da ancak kendine gelmişti motosiklet. (Asfalt için gayet güzel olmuştu o parayı harcadıktan sonra ama...) NC selesine bir işlem / eklenti yapmadan konforlu uzun yol çok mümkün değil, standart haliyle 1 - 1,5 saat arası kuyruk sokumunda ağrı yapmaya başlar, ama V Strom'un standart, işlem görmemiş / bir şey eklenmemiş selesiyle günde 10 saat hiç yakınmadan binebilirsiniz. Bence bulgur pilavı V Strom, NC olsa olsa papara :D

Motosikleti
SuZan
Yani sırf köy yolu değil ben İstanbul'da amortisörlerin yetersizliği ve konforsuzluğundan dolayı o zamanın parasıyla (işçilikler de dahil) 1.000€ harcayıp Hyperpro arka amortisör (komple) ve öne de Hyperpro yay takımı almıştım da ancak kendine gelmişti motosiklet. (Asfalt için gayet güzel olmuştu o parayı harcadıktan sonra ama...) NC selesine bir işlem / eklenti yapmadan konforlu uzun yol çok mümkün değil, standart haliyle 1 - 1,5 saat arası kuyruk sokumunda ağrı yapmaya başlar, ama V Strom'un standart, işlem görmemiş / bir şey eklenmemiş selesiyle günde 10 saat hiç yakınmadan binebilirsiniz. Bence bulgur pilavı V Strom, NC olsa olsa papara :D
daha önce 2006 model abs siz Vstrom kullanıyordum 87bin km de hala taş gibi. en ufak bir terleme yağ kaçağı vs yoktu sorunsuzluk konusunda vstrom bloğuda öyle hatta K serisi Vstromlar şuan kullandığımız L serisi vstromlardan daha kaliteli. Eski vstrom a fan açtıramadım mesela.. yolda canını sök banamısın demezdi. yeni Vstromda blok aynı ancak bilindiği üzere eskisinde hem yağ soğutma hem su soğutma vardı. bunda sadece su soğutma var bunda fan sesini bir kere duyma şerefine eriştim :) Vstromda K serisinin tadı başka onlar kebap şuan kullandığımız L serisi +2017 xt ler bulgur plavi evet.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...Vstromda K serisinin tadı başka onlar kebap şuan kullandığımız L serisi +2017 xt ler bulgur plavi evet.
Yok yok V Strom gerçekten de kelimenin tam anlamıyla bulgur pilavıdır, sahibiyiz seviyoruz da abartmaya gerek yok. Her işi az / çok becerir, adamın canını sıkmaz, git dediğin yolda gitmem demez, parçası ustası boldur. Ama şimdi yanına bir 2026 model Ducati Multistrada V2S koyduğumuzda boynu bükük kalıyor yani. Ondan bulgur pilavı. Bulgur pilavını küçümsemeyiz / severiz / sayarız ama sonuçta bulgur pilavıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

V-Stromu o kadar dövmeyin. Evet bulgur pilavı olabilir ama tereyağlı bulgur pilavıdır.
Meyhane pilavı diyelim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar