NC 700 X 1.72 boy ile zorlar mı?

merhaba, bu boyda bu motoru rahat kullanabilir miyim? duran trafikte taşıyabilir miyim?

1.72 - 80 kilo yapılıyım.

Evet taşıyabilirsiniz sizin boy ve kilolarda arkadaşımda vardı, ama ağır motor, trafikte şehir içinde ağır kalır, kuvvettli torklu motor başka birşey trafikte heleki istanbulda dur-kalk vs. başka birşey.Yorar yani sık trafik olan yerlerde.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
83 cm sele yüksekliği
80 kg amortisörleri sıkıştırıp motoru yere yaklaştırmak için yeterli bir ağırlık değil
ayak uçlarıyla kontrol edecek bir şekil oluşacaktır

http://cycle-ergo.com/

siteden görebilirsin

boyum 1.70 ktm adventure 1190 vs gibi büyük motorları çok rahatlıkla kullanıyorum. tabıkıde ıkı ayagımı kullanmıyorum acil bir şey olmadığı sürece fakat. ayağınız arka frende sol ayağınızda yerde olduğu anda motor dengede kalıyor zaten. yani kısaca bu durumda sol ayagınız ayaklık görevi görüyor. ama siz bir denemeden karar vermeyin test sürüşü varmıdır bilmiyorum fakat en azından mağazada bakabılırsınız yada arkadasınızda vs var ise deneyebilirsiniz.

Hani çok yerinde bir kıyaslama olmayacak belki ama 1 aydır honda crf250l kullanıyorum.sele yüksekliği 87.5cm. Boyum 167cm.en küçük bir sıkıntı yaşamadım.istanbul trafiğinde cirit atıyorum.kawasaki versys kullandım 1 kere çok az.onda da bir sorun yaşamadım. Onun yüksekliği 84.5cm.burada kilit nokta bence motosiklet tecrübesi.o gücü kontrol edebilecek tecrüben varsa yükseklik sorun değil. Kaldı ki yüksek motosiklet kullanmak anlatılmaz yaşanır.bence 172cm boyla her motosiklet kullanılır,special 100cmlik crosslar hariç. Oda arazide sıkıntı.

1.75 boy ile NC750X kullanıyorum. (3cm daha yüksek olması lazım) 2 ayak basınca topuklarım yere değmese de çok rahat duruyorum. Tek ayak zaten sorun yok. Ayrıca zaman geçtikçe yere yaklaşıyor biraz, almadan önce ben de çekiniyordum fakat şu an sorunsuz kullanıyorum senin de sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ama ilk zamanlarda duruşlarda çok dikkatli olmalısın, alışkın olmadığın için ters bir durumda devirmen çok olası.

dik bir oturuş pozisyonu sağladığı için ne trafikte ne başka bir yerde sahip olduğun boy ile asla sorun yaşamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar