NAZARINIZ DEGDI-- Kaza yaptim :(

Motosikleti
Su Motoru
alestevardiya, :) komedisin valla, hem sen neden düştüğün yerden kalkarken bizi düşünüyorsun biz hep düşen cinsten insanlarmıyız :p. Hem benim bildiğim düşeceğini veya motoru yatırman gerektiğini anladığın zaman hayatının bir film veya dizi şeridi şeklinde gözlerinin önünden geçmesi gerekmiyormuydu :cherry: . Seni yinede tebrik etmek isterim kullandığın motoru bir kere sürdüm 1-2 km. anca dayanabildim çok ağır bir gidon ve dönüş kapasiteside çok düşüktü, titreşimde cabası. Bir bayan için sürmesi gerçekten zor bir alet senin onu sürmen gerçekten taktire şayan bir olay. Tekrardan geçmiş olsun hem sana hem kızına :p. Bu arada benim YBR yi çiftleştirmeyi düşünüyorum şöyle iri yarı bir kız istiyor ne dersin senin Jinlunla benim YBR hehehe :flower:, küçük küçük scooterları olur dişi olanları sen erkek olanları ben alırım :p ...

Gerçekten büyük geçmiş olsun :rendeer: hatalı ve şanslısın. E artık motorculuğun şanındandırya etrafa gösterecek hasarlı bir kolda var :cherry: lütfen kızınada söyle "nasılsa savaş boyalarımı süründüm bizi kimse tutamaz" gibisinden tavırlarla gaza getirmesin seni :thumleft:
Dikkatli ve sağlıklı kal acil şifalar

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geçmiş olsun, Allah daha beterinden saklasın. Tecrübe olur...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
alestevardiya, geçmiş olsun ucuz atlatmıssın.

Her Zaman Tam Kuşam Şart Nerede Ne Zaman Kac Km Hızda basınıza ne geleecegi belli olmaz. Kaza yapmayan motorcu yoktur derler Gercek motorcualra grubuna hosgeldin (nasıl bir mantıksa bu :) )

Kask konusunda bence tam kapalı kask en iyisi :cat:

geçmiş olsun arkadaşım.yaw kimbilir bizler nasıl düşeceğiz motordan... :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alestevardiya, cok gecmis olsun.allah daha buyuklerinden sakinsiz hepimizi. sen oldun bence simdi :) bende daha ilk zamanlarda carrefourdan cikarken onumdeki kut diye bi durdu.bende sanki arabadaymis gibi kut diye on fireni bi siktim. ayakligin vidalari yamuldu bitek allahtan :cat: ama dusunce insan cok kotu hissediyo. bu arada bizim trafikde yesil gec sari daha hizli gec demektir. ozellikle motor kullananlar bunu hep aklina getirsin :rendeer:

geçmiş olsun :pale: biraz daha sabırlı ve dikkatli olmak gerekiyor sanırım :cat:

Büyük GEÇMİŞ OLSUN...

Allah beterinden korusun...

nedense türkiyede ki en büyük sorunlardan biride ışıklar ışıklarda insanlar ölür arabalarda astarı yüzünü geçen hasarlar oluşur ama hala sarı yeşil arasını beklemeyi öğrenememiş mağara insanları yaşıyor aramızda...

Acaba herkes eline bir değnek alsada ışıklarda yanlış haraketler yapan insanları baskalarına zarar vermeden biz döve döve öğretsekmi? :bounce:

geçmiş plsun umarım bundan sonra daha dikkatli olursun

çok çok geçmiş olsun arkadaşım walla bizim insanımın sakın bi bayan büyük moto kullanırken görmesin hemen aaa şu hatuna bak nasıl kullanıo o motoru deyip hemen nazarını resmen kullanıcının üstüne odaklıyor.açıkçası bi gün yolda giderken burgman kullanan hatuna içimden çok güzel bir kullanıcı olduğunu ve nası zapdettiğini düşünüyordumki ışıklarda durdu ve sağa düştü o günden sonra her gördüğümde MAŞALLAH diorum :queen:

geçmiş olsun acil şifalar diliorm..
bi de bişi dicem : ehliyet sınavına giderken seni kaskından tanıdım yanında da "motosiklet.net tipli" insanlar vardı ztn :p aa dedim bunlar buluşmuş gidiolar sınava.. sora kaskına baktım baktım baktım.. çok begendim yani.. kaskına bişi oldu mu :p bnm nazarım değmemiştir umarım :pale:
nese bnm motorum olunca sen de bi nazar değdirirsin ödeşiriz :queen:

S.E.E., senin ve bilumum arkadaslarin nazari iste! :p
Yaa iste o kaskin bi de siyahi var bende tam da aksam artik hava karardi siyah kaskimi takayim daha uyumlu olur dediiim veee...

Evet kaskin sol yani boydan boya cizildi :( airbrush im bozuldu! :pr:
Ama o kask kafamda olmasaydi ayni sey kafama olacakti, bunu dusunmek bile istemiyorum! Ilk isim korumali mont almak!!!! :pale:

geçmiş olsun dikkat et kendine kolun iyileşir motorda bişey varmı?? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alestevardiya, senin kaskin benzerini gordum bir sitede.Siyah alevlide cok guzel duruyo be yaw. 29 dolar civari, ama kargo ucreti 47 dolar :p super nazi kasklari var ama bir acidan da alamamamiz iyi. ben cenesiz kullaniyorum. yakinda full almayi dusunuyorum. yeni sezon da olur heralde ama koruma sart.
sicaktan dolayi falan korumali mont giymesen bile en azindan kot mont gibi dusunce seni birazda olsa koruyabilecek bisilerin olmasi sart. yoksa allah korumuyo valla :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar