NAZARINIZ DEGDI-- Kaza yaptim :(

Ayy ne guzel kullaniyo, hadi aleste kim tutar seni dediniz dediniz bi "Masallah" demediniz yani arkadaslar!! :salut:

Dun minibus caddesinde guseelcene ilerlerken, dort yol agzina yaklastim, yesil isigi kacirmiyim diye gaza bastim ben vardigimda isik sari oldu ve saolsun Taksi arkadasimiz SARI da gecmek adetinde oldukleri icin genelde ve arabalarda gectigi icin yola kendini atmakta bir sakinca gormedi! Bende once yavaslayim diye dusunurken iyice yaklasmis oldum ve on frene asilmak suretiyle motoru yatirdim. Kizim onde(o daha kilolu oldugu icin onden gitti :pale: ) ben arkasindan asfaltla paralel bir sekilde hareketimize deavm ettik. Saolsun taksici dustugumu gorunce durdu :pr: ezmedi yani bizi ona da sukur :cherry:
(Ehh tabii kacti sonra)

Sonucmu?? Dizde, kalcada, dirsekte, omuzda incilme ve morariklar. Basta once bir agri simdi gecti yada kolumdan dolayi basimi hissetmiyorum :sunny:
Yarimda olsa kaskim hayatimi kurtardi, zaten severdim asfalta yaklasinca daha buyuk bir ask oldu aramizda, canim kaskim benim :rendeer:

Ne demisler, dusmeden motorcu olunmuyormus, ben oldum galiba :pl:

Allah sizi asfalta hep dik olmak nasip eylesin. Amin...

Geçmiş olsun. Artık gerçek bir motorcu olmuşsun. Allah daha büyüğünden saklasın... Acil şifalar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alestevardiya, çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım bir daha tekrarlanmaz böyle bişey inşallah :salut: :salut: :salut:

Maşallah güzel düşmüşsün ama :) şaka şaka moralini yüksek tut düşe kalka öğreniliyor bu meret :cat: :rendeer: :king:

Geçmiş olsun dostum ya..
Bundan sonra bırak yeşil falan kaçsın yaa.
Ben Beşiktaş'ta kavşaklarda bana yeşil yanınca bile yandan gelen araba iyice durmadan hareket etmiyorum...
Hala ışık kültürümüz zayıf olduğu için durmayan arabaya duracakmış gözüyle bakamıyorum...
Dirseklik ve dizlik varmıydı? :rendeer:

Geçmiş olsun daha ne diyelim. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.

kızına :mrgreen: ve sanageçmiş olsun .... ışıklara güvenmemek lazım yeşilde bile geçiyolar....ne olur ne olmaz hız azaltmak lazım tedbir için...

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşip aramıza dönesin inşallah :rendeer: daha hep beraber direksiyon sınavına gitcez..

cık cık cık.abla çok geçmiş olsun,anladığım kadarıyla fazla hasar yok olanlar da sanattır diycen. daha büyükleri olmasın da... motorda bişey var mı bu arada?

Geçmiş olsun... o kadar berbat bir trafikte seyir ediyoruzki yeşil yandığında dahi acaba durması gerekenler durmuşmu diye 10 kere kontrol ediyoruz...
allah daha büyük kazalardan korusun........

Motosikleti
Su Motoru
alestevardiya, çok çok geçmiş olsun kızına ve sana, Allah daha beterinden saklasın üzüldüm doğrusu, fakat değinmeden geçemeyeceğim bir nokta var. Nasıl taksicinin sarı ışıkta geçtiğini ve hatalı olduğunu dile getiriyorsan aynı hata sende de var. Unutma ki sarı ışık "hızlan, aman kırmızıya yakalanma" demek değil, yeşilden sonra geçiyorsa "hızını kes ve durmaya hazırlan" demektir, kımızıdan sonra yanıyorsa "geçmeye hazırlan" demektir. Fasılalı yanıyorsa "dikkatli geç" demektir :p. Sen şimdi kızarsın ama napalım dost acı söylermiş :cherry: . Düşmekle, asfalta yapışmakla gerçek motorcu olunmaz :cat: ...

Canımcım geçmişş olsun.Tekrarlanmamasını dilerim.Kazasız belasız sürüşler

orada yapacağın tek şey süperman gibi kolları bacakları uzatıp taksicinin bulunduğu kapının camından (camları zaten yaz kış açık olur) içeri uçmak olacaktı.
bakalım o taksici bi daha geçermi sarı ışıkta kafası gözü kırıldıktan sonra.

Acil Şifalar...

Dizlik dirseklik yoktu, bi korumali mont iyi gidermis!! :pr:

Saolun hepinize, askida bir koldan baska bir sikintim yok, ucuz yirttim, icgudusel olarak motoru yatirmam daha buyuk bir felaketten kurtardi beni...

Allah size gostemesin arkadaslar, saolun... :rendeer:

gecmis olsun dostum. :rendeer:
bizim degil, baskasinin nazari degmistir.
anasi- danasi güzel olunca, bakani da cok olur :cherry:

saka bir yana, ALLAH muhafaza etsin hepimizi... amin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun alestevardiya acil şifalar dilerim :rendeer:

Semihcim biliyorum, bende hata oldugunu dikkat ettiysen taksici icin kotu bir sey yazmadim. Hizimi arttirdigimda isik yesildi bunu belirtmek isterim. Sari ooldugunu gorunce gaz kesip hafif frene bastim ama o sarida yurumeye baslayinca yolu yariladi, bende yatirdim motoru..
Ben taksiciyi suclamiyorum, cunku yesilde olsa hizlanmamaliydim dort yol agzinda ama senin de dedigin gibi sari isik hazirlan icindir, tamam artik ufak ufak cik yola kapat yolu icin degil... :rendeer:

Cok tesekkur ederim hepinize... Inanin dustugum yerden kalkarken sizi dusunuyordum... :queen:

Kizimda hasar yok, koruma demirliginin ustunde kaydi, yani ana-kiz dirseklerden olduk :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar