nassılım:)

Helal olsun abime..
Yeni videolarını da bekliyoruz abi ona göre..
Hayırlısıyla ben de bi alsam şu krosumu, daha birşey istemiyorum..
Abi Saygılar Sevgiler..
Tekerin yere düz bassın abi..

guzel vıdeo olmus sercan ozlemısım ayvalıgı vallahı..elıne saglık..

len kanka daha öncede telefondan izlemiştim videoyu ama burda daha bi perfect geldin gözüme..
geçerli baba gayet başarılı:cat:

sevgili Arkadaslar madem konu guncellendi ben de tek tek tesekurlerimi sunayim:)

sercan kankacım herşey iyi güzel hoşta abi o fon müziği ne ya?abi oldu olacak asenayı da getirip dans ettirseydin tam olurdu.neyse ellerine sağlık bu güzel video için tüm dileklerim seninle kardeşim!!!(bir gün yere kapaklanmaman için tabi:))
muhabbet olsun diye koydum o muzigi grup 45, izmir tayfasi hani sokakta 7-8 kişi darbuka, tef caliyorlar yaa, onlarin muzigi, reklamlari olsun istedim:)

KanKa süpersin :cherry:
tesekurler janti.. Adanadan da klip bekliyorum ona gore...

severek izliyoruzz:cat:
izle Ahmetim, sen de iyi tekere kalkıyorsun, ErHAN Abine ogret arasira:)

kıskandınmı yatıramayanhan
:queen::mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen:
hehehe iyi laffff abla... YATIRAMAYAN HAN=KAMBERHAN :queen:

gerçekten güzel bir video olmuş müzik seçimide mükemmel başarılarının devamını dilerim
tesekurederim...

çok güzel olmuş
ellerine sağlık
luxor yaza dogru tum crosscular biseyler yapalim...

guzel gercekten kardes,oncelikle herseyi tadinda birakmissin..tam dusunuyordum biraz motor sesi olsaydi diye ve bi baktim motorun gercek seside cikti ..:)yani harika sinan cetin yapsa bu kadar yapardi..eline saglik..:)
sagolasin dostum.... bu klip olaylarina da sariyorum yavas yavas bakarsin iyice ilerlerim:)

Helal olsun abime..
Yeni videolarını da bekliyoruz abi ona göre..
Hayırlısıyla ben de bi alsam şu krosumu, daha birşey istemiyorum..
Abi Saygılar Sevgiler..
Tekerin yere düz bassın abi..
Cem hakkatten abicim yaa, al su motoru artık...

guzel vıdeo olmus sercan ozlemısım ayvalıgı vallahı..elıne saglık..
eyvallah, sen de getir su kawasakiye de turlayalim buralarda...

süper olmuş,ellerine saglık,daha ne diyebilinirki...süperrrrrr
sagol Cihan..

emeğine sağlık paylaşım için thanks...

iyi eğlenceler...
tesekurler bypro

ne kıskanacam yaw?aboooo muhabbete bak!benim için uzamak herşeye değerdir.tarz meselesi...
UZAaaaaaa koçum uzaaaaa... Erhan hatirliyorum da bi gun cok pis bozulmustum sana, otobanda yatmistim motorun uzerine gidiyordum, sen gectin ya yanimdan 2. vitesteydin.. o gun cok koymustu bana:mrgreen:
ama YATIRAMAYAN HAN kalacak adin ona gore:mrgreen:

len kanka daha öncede telefondan izlemiştim videoyu ama burda daha bi perfect geldin gözüme..
geçerli baba gayet başarılı:cat:
kardesim benim, manisa daglarinda neler yapacagiz daha:)

ula resmen popülarite manyağı oldun he...her hafta video falan...uyuz olmaya başladım sana...benim müşterileri çalma bari abi...:p

Allahımmm neydiii günahımm...dın dın dırınn...rım rımm rımm...ben nerde yanlışşş yaptımmm...uglyi piyasaya sürdüm boynuz kulağı geçti...ama bende mübarek ERTEGÜN gibi yetenek avcısıyım...senin yolun açık hocam...seni artık ben bile durduramam...ama çelme takabilirim her an...

ikimizde kazanabiliriz.....:p

(bir zamanlar bilardo masalı bir İmar bankası reklamındaki menşurrr söz geldi aklıma..)

ula resmen popülarite manyağı oldun he...her hafta video falan...uyuz olmaya başladım sana...benim müşterileri çalma bari abi...:p

Allahımmm neydiii günahımm...dın dın dırınn...rım rımm rımm...ben nerde yanlışşş yaptımmm...uglyi piyasaya sürdüm boynuz kulağı geçti...ama bende mübarek ERTEGÜN gibi yetenek avcısıyım...senin yolun açık hocam...seni artık ben bile durduramam...ama çelme takabilirim her an...

ikimizde kazanabiliriz.....:p

(bir zamanlar bilardo masalı bir İmar bankası reklamındaki menşurrr söz geldi aklıma..)

evet mete han haklı, beni piyasaya o kazandirdi, ama beni sizler yarattiniz:mrgreen: ben sizlerle varim:queen:
abi bana, imar bankasi deme yaaawww.. deli oluyorum... yakacam kendimi en sonunda...

ne yakması can kardeşim benim, ben yakarım senin için imarbank'ı:queen:

sen ayrı bi kimyasın sercan ALLAH(C.C) SANA Bİ DEVDAKAR NASİP ETSİN SIFIRINDAN seni anca o paklar:cherry: diyecem ama
sen doğanın dengesini de bozarsın o makine ile:queen:

yürü be kim tutar seni...:pl: ::123434:: ::sas:: ::asker:: ::crying:: ::eviiil:: ::146:: ::coool:: anlatabildimmi ?:p

çok güzel müzikte hoş arabaları sollama sahnesii cııız :)

gerçekten güzel kardeş öncelikle tebrikler bu video için saol fon müziyi gerçekten çok güzel :mrgreen: :queen:

cok guzel bı vıdeo olmus manzara muthıs yapılan hareketlerde on numara dewamını beklıoruz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar