nassılım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel eğlenmişsiniz ama arka tekerleği kaydırırken fazla kasmışşsın kendini baya zorlanmışsın :)

güzel olmuş tarkan ın klipleri yanında halt etmiş vibrasyon çok oldugundan mı kıvrak bi fon müziği seçtin:mrgreen:

Guzel olmus. İyi eylenmissin... =)
tesekurederim, her pazar beklerim...

vay ayvalık turu,güzel olmuş
bu tarafa yolun duserse beraber turlariz:)

[YT]KfNDfVDf4Fo[/YT]
dishy sagolasin.. benim pc deki bazi program hatalarindan dolayi boyle acamiyorum ama en kısa zamanda cozucem, sen de o zaman a kadar yardimlarini esirgemessin artik:mrgreen:

güzel eğlenmişsiniz ama arka tekerleği kaydırırken fazla kasmışşsın kendini baya zorlanmışsın :)
evet hak veriyorum, aslinda koymiyacaktim o guruntuyu, ama bisey var, orda sadece oldugum yerde donmuyorum, hizli gelirken donuse frenle girip patinajla devam ediyorum, goruntuyu kestigim icin oyle gorundu... yine de kaide alip yazdigin icin tesekurederim...:cat:

güzel olmuş tarkan ın klipleri yanında halt etmiş vibrasyon çok oldugundan mı kıvrak bi fon müziği seçtin:mrgreen:
iste alplion,:cat: bu muzigi koyarken bakalim kim bu muzik hakkında bi seyler yazacak dedim, hehehe... bunlar kliplerden parcalar, orjinalini the doors sarkilariyla doldurdum...:cat: bu arada arka amortisor patlak, ona dikkat etmemissin:)

mes

vallahi tebrikler.sinan çetin mi çekti? diğerlerine örnek olsun:queen:

Videoyu izlerken kalkıp oynicaktım walla :)
Al benden de o kadar. Görüntüler süper, eline sağlık uglychild, müzik seçimiyse bambaşka olmuş. :cat:
Sen topiği böyle kirlet yeterki, biz razıyız ağzımız açık izlemeye (şu promete haklı galiba, her motorcunun kaderinde bir enduro kısrağı yatar)

bu motora böyle rider yakışır. kardeşim benimm :cat:
tesekur ederim miss sule:) bu cumartesiyi sabirsizlikla bekliyorum... butun mt izmir birarada guzel olacak insallah...

vallahi tebrikler.sinan çetin mi çekti? diğerlerine örnek olsun:queen:
tesekurler mess.. ben Bodrumda calisiyorum, gelince orda goruselim...
bu arada tamami samsung d 600 cekimi:)

Videoyu izlerken kalkıp oynicaktım walla :)
sırf o yuzden bu muzigi koydum:) makara olsun diye, orjinalinde the doors vs ler var...

müzik çok iyi gitmiş yaa :flower: :mrgreen:
çok güzel video ve süper bir manzara :thumleft:
tesekurler Yas, 27 sinde seni de cekecegiz:)

Al benden de o kadar. Görüntüler süper, eline sağlık uglychild, müzik seçimiyse bambaşka olmuş. :cat:
Sen topiği böyle kirlet yeterki, biz razıyız ağzımız açık izlemeye (şu promete haklı galiba, her motorcunun kaderinde bir enduro kısrağı yatar)
tesekurler dostum:) nasil ama insanin icinden oynamak geliyor degil mi? bi dahaki videoya araya gobek atarkenki goruntululerimi de koyarim daha bi uyumlu olur:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sercan kankacım herşey iyi güzel hoşta abi o fon müziği ne ya?abi oldu olacak asenayı da getirip dans ettirseydin tam olurdu.neyse ellerine sağlık bu güzel video için tüm dileklerim seninle kardeşim!!!(bir gün yere kapaklanmaman için tabi:))

sercan kankacım herşey iyi güzel hoşta abi o fon müziği ne ya?abi oldu olacak asenayı da getirip dans ettirseydin tam olurdu.neyse ellerine sağlık bu güzel video için tüm dileklerim seninle kardeşim!!!(bir gün yere kapaklanmaman için tabi:))

kıskandınmı yatıramayanhan
:queen::mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen:

gerçekten güzel bir video olmuş müzik seçimide mükemmel başarılarının devamını dilerim

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok güzel olmuş
ellerine sağlık

guzel gercekten kardes,oncelikle herseyi tadinda birakmissin..tam dusunuyordum biraz motor sesi olsaydi diye ve bi baktim motorun gercek seside cikti ..:)yani harika sinan cetin yapsa bu kadar yapardi..eline saglik..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar