kıskandınmı yatıramayanhan
:queen::mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen:
muhabbet olsun diye koydum o muzigi grup 45, izmir tayfasi hani sokakta 7-8 kişi darbuka, tef caliyorlar yaa, onlarin muzigi, reklamlari olsun istedimsercan kankacım herşey iyi güzel hoşta abi o fon müziği ne ya?abi oldu olacak asenayı da getirip dans ettirseydin tam olurdu.neyse ellerine sağlık bu güzel video için tüm dileklerim seninle kardeşim!!!(bir gün yere kapaklanmaman için tabi)
tesekurler janti.. Adanadan da klip bekliyorum ona gore...KanKa süpersin :cherry:
izle Ahmetim, sen de iyi tekere kalkıyorsun, ErHAN Abine ogret arasiraseverek izliyoruzz:cat:
hehehe iyi laffff abla... YATIRAMAYAN HAN=KAMBERHAN :queen:kıskandınmı yatıramayanhan
:queen::mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen:
tesekurederim...gerçekten güzel bir video olmuş müzik seçimide mükemmel başarılarının devamını dilerim
luxor yaza dogru tum crosscular biseyler yapalim...çok güzel olmuş
ellerine sağlık
sagolasin dostum.... bu klip olaylarina da sariyorum yavas yavas bakarsin iyice ilerlerimguzel gercekten kardes,oncelikle herseyi tadinda birakmissin..tam dusunuyordum biraz motor sesi olsaydi diye ve bi baktim motorun gercek seside cikti ..yani harika sinan cetin yapsa bu kadar yapardi..eline saglik..
![]()
Cem hakkatten abicim yaa, al su motoru artık...Helal olsun abime..
Yeni videolarını da bekliyoruz abi ona göre..
Hayırlısıyla ben de bi alsam şu krosumu, daha birşey istemiyorum..
Abi Saygılar Sevgiler..
Tekerin yere düz bassın abi..
eyvallah, sen de getir su kawasakiye de turlayalim buralarda...guzel vıdeo olmus sercan ozlemısım ayvalıgı vallahı..elıne saglık..
sagol Cihan..süper olmuş,ellerine saglık,daha ne diyebilinirki...süperrrrrr
tesekurler byproemeğine sağlık paylaşım için thanks...
iyi eğlenceler...
UZAaaaaaa koçum uzaaaaa... Erhan hatirliyorum da bi gun cok pis bozulmustum sana, otobanda yatmistim motorun uzerine gidiyordum, sen gectin ya yanimdan 2. vitesteydin.. o gun cok koymustu bana:mrgreen:ne kıskanacam yaw?aboooo muhabbete bak!benim için uzamak herşeye değerdir.tarz meselesi...
kardesim benim, manisa daglarinda neler yapacagiz dahalen kanka daha öncede telefondan izlemiştim videoyu ama burda daha bi perfect geldin gözüme..
geçerli baba gayet başarılı:cat:
ula resmen popülarite manyağı oldun he...her hafta video falan...uyuz olmaya başladım sana...benim müşterileri çalma bari abi...![]()
Allahımmm neydiii günahımm...dın dın dırınn...rım rımm rımm...ben nerde yanlışşş yaptımmm...uglyi piyasaya sürdüm boynuz kulağı geçti...ama bende mübarek ERTEGÜN gibi yetenek avcısıyım...senin yolun açık hocam...seni artık ben bile durduramam...ama çelme takabilirim her an...
ikimizde kazanabiliriz.....![]()
(bir zamanlar bilardo masalı bir İmar bankası reklamındaki menşurrr söz geldi aklıma..)