Nasıl oldu da düşmedim ?

çok geçmiş olsun, ikinizde çok şanslıymışınızki kötü bir manzara olmamış allaha şükür.

yazmayı unutmuşum geçmiş olsun öncelikle ama;
gecenin 3ünde arka park lambanızın aydınlattığı kadarıyla dikiz aynasından baktınız ve hayvaın orda olmadığınamı karar verdiniz ? gündüz olsa ve görünürde olmasa bile aynaların kısıtlı açısı yüzünden her halukarda durmanız gerektiğini düşünüyorum kusura bakmayın.

Geçtiğim yolun aydınlatmasını, genişliğini durumunu bilmeden bu lafların topu ahkam kesmektir Gökmenkurt. İnsanları düşüncesizlikle itham etmek bu kadar kolay olmamalı

Az önce geldim eve. Gelirken yol süpürme aracının önünden fırlayan bir köpeğe 50-60km hızla çarptım. Hayvanın ortasından çarptım ve büyük olasılıkla da üstünden geçtim (anımsamıyorum) dikiz aynama baktığımda toz olmuştu bile köpek. Ancak çarparken kesin düştüm dedim. Değil düşmek çizgim bile değişmedi. Dümdüz gidebildim. Ya aldığımız eğitimler bir işe yaradı. Ya da acaip şanslı idim. Motorda da bir sorun yok çok şükür

oncelıkle gecmıs olsun sende kopekde ve motorda bır sey yoksa sıkıntıyada gerek yok hadı yolun acık olsun.

Geçmiş olsun, muhtemelen tekerleğin merkezinden aşağıda kaldığı için üstünden geçip geçmişsiniz. RR ön tekerlek çapı nedir? Scooter kullanıyor olsaydınız muhtemelen motorda baya hasar olurdu.

Bu arada RR'e bir alkış, benzer bir durumda ön tekeri 8 olmuş bir 1200 GS ile alakalı konu vardı bir ara.

Büyük geçmiş olsun Atahualpa. Bu olaya benzer bir olay, 2 yıl önce Denizli'de 20-25cm derinliğinde çukura 80'le düşmüştüm, seleden 30cm yükselip tekrar geri düşmüştüm. Nasıl düşmediğimi hala tam anlayamadım, bel çantam depo üstü çantaya takıldığı için düşmediğimi sanıyorum. Köpeğe çarpmak bundan çok daha kötü bir deneyim olmalı.

Geçmiş olsun, muhtemelen tekerleğin merkezinden aşağıda kaldığı için üstünden geçip geçmişsiniz. RR ön tekerlek çapı nedir? Scooter kullanıyor olsaydınız muhtemelen motorda baya hasar olurdu.

Bu arada RR'e bir alkış, benzer bir durumda ön tekeri 8 olmuş bir 1200 GS ile alakalı konu vardı bir ara.

RR in ön tekerlek çapı 18 dostum dediğin gibi olma ihtimali yüksek. Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar