Nakit veya 2.el 100bine kadar 12 taksit 160bine kadar 200-250cc başlangıç motoru tavsiyesi

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Racing ve naked istemiyorum. Hız beklentim yok beklentilerim uzun yolda yeterli olsun çok sorun çıkarmasın yolcum rahat insin binsin ve iyi dursun bu kadar. Kendimce seçeneklerim şunlar TVS RTR200,ARORA ARS200,RKS BLACKWOLF250(Bu motor için boy konusunda çekiniyorum 1.80). 2. elde Çinli almayı düşünmüyorum ama bu paraya Japon veya Bajaj gurubunda ne almam mantıklı olur bilmiyorum.

Motosikleti
Yamaha MT-25
110a n250 satıyorum hocam , kaliteli alet ama çok hızlı olmadığı için piyasası yavaş bir motor . 100 120 arasına çok temizlerini bulursunuz. Tavsiyemdir

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
110a n250 satıyorum hocam , kaliteli alet ama çok hızlı olmadığı için piyasası yavaş bir motor . 100 120 arasına çok temizlerini bulursunuz. Tavsiyemdir
İlanını atar mısın? Pardon şehrini görmedim atmana gerek yok baya uzağız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rks'yi tamamen eledim liste fiyatlı RTR bulabilirsem almayı bulamazsam ARS200 almayı düşünüyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Nasıl ve neye göre araştırma yaptınız da bu leş motorları buldunuz? Siz hiç uzun yola çıktınız mı? Uzun yol ne biliyor musunuz? Bu seçtiğiniz motorlarla uzun yol nedir bir fikriniz var mı?

Motosikleti
Yamaha MT-25
Nasıl ve neye göre araştırma yaptınız da bu leş motorları buldunuz? Siz hiç uzun yola çıktınız mı? Uzun yol ne biliyor musunuz? Bu seçtiğiniz motorlarla uzun yol nedir bir fikriniz var mı?
Bu bütçelerde commuterdan başka bir tür yok ne yazık ki tommy abi. Aralarından içine sinen sorunsuz bir tanesi ile ufak tefek modifiyeler ile uzun yol yapılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-pulsar-n250-1255004139/detay/ ilanım bu , paylaşmak yasak mı bilmiyorum sorulduğu için paylaşıyorum . Ciddi düşünülürse pazarlığı da olur tabii .

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Bütçeme göre abssi olan otobanda falan yavaşlıktan dolayı tehlike yaşamayacak kullanıcı yorumları iyi olan model olarak bunları buldum rks'yi eledim bu arada. Onun dışında çıkmadım ama az çok tahmin ediyorum bakımlarını yapmak ufak tefek tamirden anlamak gerekiyor zaten henüz o toplara gitmem en azından bir ay falan şehir içi çevre yolu falan dolanırım iyice alışmak açısından sadece gitmek istediğimde yetecek bir motor istiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçeme göre abssi olan otobanda falan yavaşlıktan dolayı tehlike yaşamayacak kullanıcı yorumları iyi olan model olarak bunları buldum rks'yi eledim bu arada. Onun dışında çıkmadım ama az çok tahmin ediyorum bakımlarını yapmak ufak tefek tamirden anlamak gerekiyor zaten henüz o toplara gitmem en azından bir ay falan şehir içi çevre yolu falan dolanırım iyice alışmak açısından sadece gitmek istediğimde yetecek bir motor istiyorum.
Değerli dostum, uzun yolda sizi yoracak, motora küstürecek şeyler rüzgarı etkisi, titreşim ve de güçsüzlüktür. Size bugün "90 sabit ile süper gezdim" diyenler yanınızdan 110 ile geçen tırlardan bahsetmez. Düşük cc'de belli bir hızı korumak için yüksek devir çevirirsiniz, bu da gün sonunda size titreşim ve fazla yakıt tüketimi olarak geri döner.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Değerli dostum, uzun yolda sizi yoracak, motora küstürecek şeyler rüzgarı etkisi, titreşim ve de güçsüzlüktür. Size bugün "90 sabit ile süper gezdim" diyenler yanınızdan 110 ile geçen tırlardan bahsetmez. Düşük cc'de belli bir hızı korumak için yüksek devir çevirirsiniz, bu da gün sonunda size titreşim ve fazla yakıt tüketimi olarak geri döner.
Farkındayım ama bütçe meselesi işte

120-140 bin e çıkabilirsen Sym Nht 200 tavsiye ederim , 6 vites su soğutma 90-110 arası iki kişi ile bile konforlu seyahat edebilirsin..

Motor biraz yüksek inip binme hakkında yazdığın için bunu belirteyim bir bayide incele..

Orta sehpası , çanta demiri , motor koruma demiri , alt karter koruma , usb çıkışı vs vs dopdolu motor ,
100 km de 2 ila 2,5 lt tüketir , kalitesi yukarda yazdığın markalardan beş gömlek üstündür..

Sadece orijinal camı kısa kalır, piyasadan uzun camını 1500-2000 liralara alıp taktınmı ne rüzgar yersin nede üstüne başına böcek yapışmaz uzun yolda..

Racing ve naked istemiyorum. Hız beklentim yok beklentilerim uzun yolda yeterli olsun çok sorun çıkarmasın yolcum rahat insin binsin ve iyi dursun bu kadar. Kendimce seçeneklerim şunlar TVS RTR200,ARORA ARS200,RKS BLACKWOLF250(Bu motor için boy konusunda çekiniyorum 1.80). 2. elde Çinli almayı düşünmüyorum ama bu paraya Japon veya Bajaj gurubunda ne almam mantıklı olur bilmiyorum.
Uzun yol ana odak ise Dominar 250 ye bakılabilir, bence o segmentteki en iyi uzun yol motoru, sadece vites göstergesi olmaması can sıkabilir.

Ek olarak seçenekler bence çok karışık, listende bir Naked, bir Scooter ve bir Advanture motor var, hepsinin amacı farklı. Bence bir türe odaklanıp oradan gitmek daha mantıklı.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Uzun yol ana odak ise Dominar 250 ye bakılabilir, bence o segmentteki en iyi uzun yol motoru, sadece vites göstergesi olmaması can sıkabilir.

Ek olarak seçenekler bence çok karışık, listende bir Naked, bir Scooter ve bir Advanture motor var, hepsinin amacı farklı. Bence bir türe odaklanıp oradan gitmek daha mantıklı.
Scooter yok listede RTR naked olarak geçiyor evet ama sürücü ve yolcu koltuklarının nispeten dik-düz ve büyük olması açısından aradığım şeye uyuyor. Dominarı beğeniyorum ama vites muhabbeti canımı sıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar