n lastikte boşluk varmış hissi

Öncelikle merhbrlar ardaşlar bu akşam garajı temizlerken eski mobiletin Ön lastikğini buldum komple jant vs hava bastım sağlam çıktı bnde bnm motorsikletin önüne takıyım dedim motoru custom bir chopper yapmıstım ve ön lastiği bir el arabası tekerleği kadardı bunu bulmam bnm için cok iyi oldu önü baya bi havaya kalkıyordu ama taktığımda sonuç içime pek sinmedi bir kaç kişiye sordum onlarda lastik büyüdükçe boşuk olabilir flan dediler birde forumda bilenlere sorayım dedim lastiğin vidalarını sıktım ve tekrar kontrol ettim lastik yerinde oynamıyor sabit bilyelere vs baktım sağlam boşluk dediğim olayda şöyle birşeyle açıklıyım Direksiyonu çevirdiğimde sanki bnden sonra dönüomuş gibi oluyor yani sağa çevirdimde direksiyon döndükten sonra lastik dönüyormuş gibi oluyor ve bn endişeleniyorum bazı motorcular maşanıniçindeki yayların boşluğundan olabilir diyor acaba sorun maşadamı yoksa Lastik büyüdükçe böyle birşey olması normalmi? Yorumlarınızı bekliyorum :silent: bu halde binmek istemedim ve garajda öyle yatıyor motor :silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar