Aynen de öyle oldu zaten Adem...
yarın bir şırınga alacağım eczaneden yağı üstten boşaltmak için... Ya bu MZlerde altta yağ tahliye vidası yok galiba inciğine cıncığına baktım ama tekeri sökmedim, ya komple sökeceğiz ya da bu sayfada söylemişler, şırıngayla çekeceğiz yağı... Valla sol keçe yağ kaçırıyor, az da su almış içine yağmurlarda... işim zor anlayacağın. 15 cc çok az değilmi? 100 cc civarı olması lazım yani bir pet bardak kadar?? Zaten iyice sağ sol ayarsız oldu, Galiba komple sökeceğim öyle gözüküyor... Dediğin gibi azar azar ekleyerek bulacağız galiba doğru miktarı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
Ha bir de motorun ön tarafı ağır, takoz da ayarlamam lazım yokksa tekeri sökünce güm diye iner aşağıya motor...
Ya da on kilo karpuz aldım akşamüstü daha kesmedim, onu arka bagaja koyacağım tahteravalli hesabı... 
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
Ha bir de motorun ön tarafı ağır, takoz da ayarlamam lazım yokksa tekeri sökünce güm diye iner aşağıya motor...