kullanımı nasıl artısı eksisi nedir mz nedir ne degildir MZ kullanmak için ondan anlaman ve sevmen lazım tamamen zevk işidir iki zamanlıdır ticari açıdan düşünürsen çok yakar haliyle 90 lı yılların efsane makinasıdır bana göre o devirde ki jawa lardan da üstündür çogu jawa cı kabul etmesede titreşime gelince motor silindirin üzerinden bir takozla şaseye baglıdır askıdadır çalışınca motor titrer artında sallanır sen titreşimi hissetmezsin ben pek hissetmiyorum askıda sallandıgı için kimisi çok titreşimli bulur MZ i ama bir MZ almadan dikkat etmem gereken hususlar var bir kere makina temiz ve orjinal olmalı piyasada yıkık dökük makina çok parçasıda eskisi kadar çok bulunmuyor şasesi çok düzgün olmalı kazasız olmalı ön takım düzgün olmalı anlatsam sabaha kadar gider sanzıman silindir orjinal eksoz bing kalbüratör olmalı üstünde yoksa canından bezdirir seni orjinal makinalara cok istiyorlar dökük makinalarla ugraşma ama bazen çok düzgün orjinal bir yerlerde yatmış makinalara da cok uygun fiyat istiyorlar anlayan birisiyle bakıp almanızı tavsiye ederim ama sesi kullanımı bi harikadır ama düzgünse