en son pazarlıksız nakit fiyatı 2.000 tl ye bırakırım :cat:
evet kiymeti bilinmiyor...adam alıyo 10yıl kullanıyo satıyoo,,,:wiinkk:Fabrika verisi 26 hp..Ama 2 zamanlılardan herzaman aynı gücü almak zor... 28 e de çıkar 24 e de düşer.... Kullanmadaki sırlardan oluşuyor.....
Çok fantastik bir motordur Mz ler.... Kıymeti hala bilinmiyor ona yanıyorum...r:
r:
daha sonra parça sıkıntısı,temin sorunu yaşarmıyım,...
arkadaşlar bir sorum olucak şimdi motorum yatak sardı mz 251 motorum bundan önce yatak sarmasında 301 olmuş gömlek felan değişmiş şimdi tekrar sardı kitlendi piston ne olucak şimdi gömlek felan değişiminde 350 jawa pistonu uyarmı yada nasıl bir piston takıcagız... ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
kaçlık piston olucak yakıtı ne olur gidişi felan _? cevaplarınız için şimdiden tşkler...
[/URL]
[/URL]
[/URL]abi bi kere çıktım 301 mz üstüne çok vitesli motor kullandım ama bir den dördüncü vitese kadar tek teker gidememiştim iki zamanlı olmasına rağmen motor mütiş ar6 var ama mz bindikten sonra üztüne çıkmaz oldum tamamen bi hastalık oldu mz herkese tavsiye ederim)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:17 ----------
bu arada parça sıkıntısı yok demeyin sadece eksozunu ankara ısparta ve konyada bulamadım bu sadece orjinal egzosu bulamadığım ve hala arıyorum bu konuda banada yardımcı olursanız seviniirim saygılarımla....
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben Arda. Motora yeni başlayacağım. Uzun süredir model araştırıyorum en son ybr de karar kılmıştım ta ki geçen gün mz yi keşfedene kadar...
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben Arda. Motora yeni başlayacağım. Uzun süredir model araştırıyorum en son ybr de karar kılmıştım ta ki geçen gün mz yi keşfedene kadar. Özellikle 251 gayet cazip görünüyor. Yalnız aklıma takılan birkaç konu var. Öncelikle mz nin başlangıç motoru olarak dezavantajları var mıdır. İkincisi, seyhan 251 mi yoksa mz 251 mi hangisi daha mantıklı. Seyhanlar fiyat olarak daha düşükler (fiyatları sahibinden.com da araştırdım) fakat sağlamlığı ve ömrü konusunda bi fikrim yok. Mz lerin sağlamlığından şüphem kalmadı ama az km yapmış bir mz ortalama 2000 tlye satılıyor. Fiyatları seyhanlarla aynı olanlar( 1500-1400) genellikle 30binlerde. İkinci el bi mz için 30bin çok mudur değil midir. Bir de parça konusunda seyhanda daha az sıkıntı yaşarım gibime geliyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.