Mz 251 bir kaç sorun ?

Merhabalar arkadaşlar... Motorumla ilgili bi kaç sorum olucak...

Az çok araştırma ve deneyime dayanarak şunları sormak istiyorum...

1. Motorum 5-6 Defa Marş Koluna Basmadan çalışmıyor...
2. Akü Çok çabuk bitiyor...
3. Büjileri Su değdimi patlarmı ?
4. Motorun hava filtresinde kirlenme ve kaçırma varsa yakıt çok yakarmı?
5.MZ 251 olan motorum şuan tüm parçalarıyla orjinal... 2000 model seyhan ile takas etsem mantıklı olurmu?

1. motorunun muhtemelen hava ayarı bozulmuştur veya sekmanlar bitmek üzeredir.
2. Yeni akü alman gerekir ömrünü tamamlamaya başlamış gibi duruyor ve boş akü zor çalışmaya neden olabilir..
3. Buji piposuna su değerse patlama yapabilir kurulayıp tekrar takarsan sorun çözülür.
4. Hava filtresi kirli ise çok yakar. kaçırma varsa yakışa etkisi olmaz ama fazla hava aldığı için zor çalışmaya neden olabilir.
5. Takas konusu ise ben olsam takas etmezdim.. En azından kendi motorunu biliyorsun ama diğerinin ne olacağı meçhul..

walla kardeşim ben bu motordan bıktım nerdeyse :) lanet olsun içimdeki mz sevgisine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 PM ----------

ExTReMa ; Takas konusunda bende biraz çekimserim... çünkü bendeki orjinal alman yapımı diğeri ise tr yapımı... kanuni seyhanları biliyorsundur...

Evet biliyorum o yüzden dedim ya zaten
Ama bana kalırsa bu benzin zamları ile mz kullanmak biraz tuhaf kaçar :)

Walla o yuzden racer S200 düşünüyorum... Bakalım ne olcak... araştırmalarıma göre.. S200 Mz lere göre daha az yakıyor...

şarz etmede bi problem olabilir:silent:bi elektrikçiye göster bence:cat:konjektördede sorun olabilir...

yok motor şarj ediyorda sorun aküde sanırım :S 3-5 dakikada bitiyor akü. yada tek marşa bakıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar