MYNET Hacklendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bülent aplasının yanına gider yakında ufak tefek masrafları olacak o masraflarıda biz eşt ve dostlaarından toplar o zamana kadar ablası ona ne yapacağı hususunda bilgi verir artık mesaj yazmadan önce canlarııımmm diye bir giriş yapar forumda

yav konu mynet biraderim...değiştirmesene alla allaaa...:mrgreen:

mynet toparlamış hemen...nasıl olduysa...bende 3 gün kendine gelemez diyodum...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mynet haclenmiş...Bizim Fürek e dert olmuş...Ne o linkin zararmı gördü fürek ciğim....Canlarım benim..Aplanız kurban size.....Diye çıkarsın ortaya...:p

Moderatör (forrap)
Siteyi düzelttiler ama hacklenmeleriyle ilgili herhangi bir yazı yok.Tabi ki bunu büyük bir ihtimal konunun biran önce kapanması için yapıyorlardır.
Görmeyenler bari görmesin gibisinden de düşünceler içinde olabilirler.

ooov kilitlenmiş konunun devamı burayamı gelmiş fürek haa:p :queen: :queen: arada bir hacklenmeden bişicik olmaz :) konuyu karıştırdım fürek miydi ? :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ooov kilitlenmiş konunun devamı burayamı gelmiş fürek haa:p :queen: :queen: arada bir hacklenmeden bişicik olmaz :) konuyu karıştırdım fürek miydi ? :queen: :queen: :queen:

Yo Fürek öteki konuydu...Bu mete bizim tombul panda.....Karıştırmayalım....:queen: :queen: :queen:

Yo Fürek öteki konuydu...Bu mete bizim tombul panda.....Karıştırmayalım....:queen: :queen: :queen:

yaa hocam şimdi tamamen karıştırdım :queen: :queen: :silent: :queen: :queen:
konu 1 fürek mi?
konu 2 Bu mete bizim tombul panda mı?
konu 3 Mynet e ne oldu ?
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Gültekin
fürekler ölmez, konu bölünmez...

:silent: :silent: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Mozilla Firefox ta açılmış sanırım tr html kodlarını eklemyi unutmuşlarmı banamı öyle geldi. " sonlarının bedeli " :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konu hep Fürek....Panda da aynı adam....
Yılan dansı yapıcak birazdan.....:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar