MYNET Hacklendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet vatana millete hayırlı olsun ...Mynetde çalışan bir arkadaşım sitenin asla hacklenemeyeceğini söylerdi...:queen:

niye dediğimde Amerikada geliştirilen en son güvenlik sistemlerine binlerce dolar ödendiği vs...parayla olsaydı...:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
napııım abı okey cevırdık 3 el 3undede okey gelmedı bende sınırlendım

yaptığı işin başarısını gösterir ve korku verir (en büyük sistemlerin bile ufacık acıkları sonlarına bedel olur)çok etkileyici:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaptığı işin başarısını gösterir ve korku verir (en büyük sistemlerin bile ufacık acıkları sonlarına bedel olur)çok etkileyici:cyclopsan

erol abi senin cumlelere benzemıs dımı? tam senın kafadanmıs bu hacker....
pazar gezısıne davet edelım:queen:

bencede gelsin fikir alış verişi yaparız ama bu çok kince olmuş ya vardır bir bildikleri

evet abi...büyük laf etmişler büyük iş yapmışlar bence...sisteme kafa tutan asi isyankar olayları hep severiz toplumca...:cat:

Bırak mayneti filan konuyu değiştirme tam bende birşeyler yazacaktım yalvarmış yakarmış kitletmişsin topiği olmadı şimdi neyse ürkek ürekcim bi arkadaş sırayla yazmış boş gününü söyle bizde nasibimizi alalım madem meslek değiştirdin dedoşuna bi kıyak yaparsın..

Bırak mayneti filan konuyu değiştirme tam bende birşeyler yazacaktım yalvarmış yakarmış kitletmişsin topiği olmadı şimdi neyse ürkek ürekcim bi arkadaş sırayla yazmış boş gününü söyle bizde nasibimizi alalım madem meslek değiştirdin dedoşuna bi kıyak yaparsın..

fatih üreğin bir kobra hareketli dansı vardır...izlemedin belli..görecen şimdi kobrayı he...:queen:

ürek değil abi.
artık onun adı Fürek.
bundan sonra sağda solda, yok ben şöyleyim, vay ben böyleyim, yok ben kralım vs. diye hoplayıp zıplamasın. :cherry:
herkes şahit olsun. yalvarıp yakarmış admine, kilitletmiş başlığı. :cherry:

alemin kralı olsan, sökmez bize. böyle pıstırırız adamı fürekciim.:bounce:

ürek değil abi.
artık onun adı Fürek.
bundan sonra sağda solda, yok ben şöyleyim, vay ben böyleyim, yok ben kralım vs. diye hoplayıp zıplamasın. :cherry:
herkes şahit olsun. yalvarıp yakarmış admine, kilitletmiş başlığı. :cherry:

alemin kralı olsan, sökmez bize. böyle pıstırırız adamı fürekciim.:bounce:

Sağol abi adını yanlış söylemeyelim fürek'in sonra çaktırmadan alınır filan kalbi kırılmasın abi ne dicem bi müsait zamanımda fürek'e hep beraber gidelim grup indirimi yapar hem olmazmı ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fürek cim kitletmişsin başlığı...Şimdi bunuda kitletirsin sen.....:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar