- Konu Yazar
şu yazı tuhaf ya en altaki
napııım abı okey cevırdık 3 el 3undede okey gelmedı bende sınırlendım
yaptığı işin başarısını gösterir ve korku verir (en büyük sistemlerin bile ufacık acıkları sonlarına bedel olur)çok etkileyici:cyclopsan
yaptığı işin başarısını gösterir ve korku verir (en büyük sistemlerin bile ufacık acıkları sonlarına bedel olur)çok etkileyici:cyclopsan
Bırak mayneti filan konuyu değiştirme tam bende birşeyler yazacaktım yalvarmış yakarmış kitletmişsin topiği olmadı şimdi neyse ürkek ürekcim bi arkadaş sırayla yazmış boş gününü söyle bizde nasibimizi alalım madem meslek değiştirdin dedoşuna bi kıyak yaparsın..
fatih üreğin bir kobra hareketli dansı vardır...izlemedin belli..görecen şimdi kobrayı he...:queen:
:queen: :queen: :queen: ya abi bi rahat dur ya:queen: :queen:
fatih üreğin bir kobra hareketli dansı vardır...izlemedin belli..görecen şimdi kobrayı he...:queen:
Bırak mayneti filan konuyu değiştirme tam bende birşeyler yazacaktım yalvarmış yakarmış kitletmişsin topiği olmadı şimdi neyse ürkek ürekcim bi arkadaş sırayla yazmış boş gününü söyle bizde nasibimizi alalım madem meslek değiştirdin dedoşuna bi kıyak yaparsın..
ürek değil abi.
artık onun adı Fürek.
bundan sonra sağda solda, yok ben şöyleyim, vay ben böyleyim, yok ben kralım vs. diye hoplayıp zıplamasın. :cherry:
herkes şahit olsun. yalvarıp yakarmış admine, kilitletmiş başlığı. :cherry:
alemin kralı olsan, sökmez bize. böyle pıstırırız adamı fürekciim.:bounce:
Sağol abi adını yanlış söylemeyelim fürek'in sonra çaktırmadan alınır filan kalbi kırılmasın abi ne dicem bi müsait zamanımda fürek'e hep beraber gidelim grup indirimi yapar hem olmazmı ?
yakında tv ye çıkarsa tanımaz bizi yarışmalarda koçluk yapıcak