Müzik Listeleri !!!

Arkadaşlar artık yaz geldi uzun yollara çıkıyoruz yada akşamları motosikletimizle geziyoruz ama en öenmlisi MÜZİKSİZ OLMAZ :thumleft:.Ben genelde müziklerimi Spotify'den dinliyorum varsa güzel listeleriniz dinlemek isterim ben zaman zaman Good Vibes listesini dinliyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Spotify Listelerinin linklerini buraya koysaydınız bizde yararlanırdık hocam :queen:

Kendi listem araba icin yapmistim.

https://open.spotify.com/user/11185703177/playlist/6Pa1eZm0bjknROK5DIbfSV?si=WGxA0xGxSEeDBujOijPRpg

Motosikleti
D400
ac/dc ve breaking benjamin karısımı bir müzik listesi ile hareket ediyorum

ancak en superi acıyosun bunu sonra tekere geliyorsun fıtı fıtı tüm kızlar hasta :queen:

Eskiden playlist mi vardı ? Kasetçiye liste ile gider kaset doldurturduk.
Geçen yıl evde ne kadar cd varsa hepsini çöpe attım. Spotify varken cd ye ne gerek var. İstersen indirip offline da dinleyebiliyorsun.

spotify ile dinlerken sürekli olarak internet kotasından da yiyor değil mi?
bu listeleri indirip çevrimdışı dinleyebiliyor muyuz?

Hazır konusu açılmışken müziği kask içinde nasıl dinliyorsunuz ve/veya nasıl dinlememi önerirsiniz?

Hazır konusu açılmışken müziği kask içinde nasıl dinliyorsunuz ve/veya nasıl dinlememi önerirsiniz?

İntercom alabiliyosan güzel ama bana pahalı gelir dersende.Normal kulak içi kulaklıgı kulagına tak,ustune buff'unu tak,kaskı tak devam et.Ben kulaklıkla 300km yok yaptık rahatsızda etmedi.

30 yıldır aynı müzikleri dinliyorum. Madonna, Petshopboys, Roxette, Ace of Base, 80 ler 90 lar çoğunlukla anlayacağınız. Geçenlerde arabada dinlemek için yeni 2017 2018 yabancı ve türk pop mp3 attım 400 tane usb belleğe, ama yeni müzikler hiç sarmıyor beni.

30 yıldır aynı müzikleri dinliyorum. Madonna, Petshopboys, Roxette, Ace of Base, 80 ler 90 lar çoğunlukla anlayacağınız. Geçenlerde arabada dinlemek için yeni 2017 2018 yabancı ve türk pop mp3 attım 400 tane usb belleğe, ama yeni müzikler hiç sarmıyor beni.

Eskilerde duygu var,his var yada bana öyle geliyor yeniler biraz kafa şişiriyor yada bi yaşlandık :)

İntercom eski kaskta varda yenisine tam uymadı pedleri diye takmadım.Kulak içi de baskı yapıyor kulaklarıma.Ya kulaklarım değişik yada kulak içi kulaklığım dandik ozaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar