mete_han, abi yanlış anlamazsan sana küçük bi şey söylemek isterim...
Hiphop dinlemeyi çok seviyorum demişsin.Ama hiphop dinlemek dünya üzerinde kimseye nasip olamayacak bişey.Hiphop kültürün adı bi kültürü dinlemek mümkün değildir.Senin söylemek istediğin şey hiphop tarzını severim rap müzik dinlerim cezayı severim yada rap severim ceza dinlerim gibisinden...Hoş cezanın rap müzikle alakası yok aslında ama türkiyede piyasa yapabiliyor bu tür elemanlar ancak neyse konuyu saptırmayım...Umarım söylemek istediğimi anlamışsındır abimsin amacım seni küçük düşürmek değil ama bişeyi bilmemek değil öğrenmemek ayıp...Hiphop bir kültürün adıdır ve rap o kültürün bir parçasıdır tıpkı diğer parçaları gibi(grafitti-djlik-breakdance vs.).Ve eğer rap müzik dinlemeyi seviyorsan sadece hızlı söyleme yeteneğinden başka zeka dahil olmak üzere hiç bişeyi olmayan cezayı değil dr.dree,snopp dogg,p.diddy,dmx,master p.... ve daha bir sürü harbi rap yapan elemanlar var...He ben türkçe rap dinlemek istiyom yabancıdan anlamam belki anama küfrediyo nereden bilecem

diyosan türkçe rapte tanıdığım tek grup var daha doğrusu vardı gerçek rap yapan o da cartel di ve daha sonra çıkmış fakat tutunamamış gerçek rap yapanlar...Sonrakilerin hepsi türkçe rap 1 numara,american rap bi bock değil diyen ve yaptığı şeyin raple alakası olmayan salak insanlar.Neyse abim umarım seni kızdırmamışımdır o veya bu şekilde rap müzik dinleyen sitede çok az kişiyiz ne yaptığımızı doğru bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum...Kızdırdıysam özür dilerim abimizsin benimde senden öğreneceğim çok şey var... :rendeer: