Müzik Anketi!

Hangisi?

• Rock,Blues,AlternatifRock

Oy: 0 0.0%
  • Punk,Ska,Punk-Rock

• Rap,R&B,Hip Hop

• Klasik

• Pop

• Özgün Müzik,Halk Müziği

• Dans Müzikleri

• diğer..

• Kullanılan toplam oy
    2
forrap' Alıntı:
mete_han, abi yanlış anlamazsan sana küçük bi şey söylemek isterim...
Hiphop dinlemeyi çok seviyorum demişsin.Ama hiphop dinlemek dünya üzerinde kimseye nasip olamayacak bişey.Hiphop kültürün adı bi kültürü dinlemek mümkün değildir.Senin söylemek istediğin şey hiphop tarzını severim rap müzik dinlerim cezayı severim yada rap severim ceza dinlerim gibisinden...Hoş cezanın rap müzikle alakası yok aslında ama türkiyede piyasa yapabiliyor bu tür elemanlar ancak neyse konuyu saptırmayım...Umarım söylemek istediğimi anlamışsındır abimsin amacım seni küçük düşürmek değil ama bişeyi bilmemek değil öğrenmemek ayıp...Hiphop bir kültürün adıdır ve rap o kültürün bir parçasıdır tıpkı diğer parçaları gibi(grafitti-djlik-breakdance vs.).Ve eğer rap müzik dinlemeyi seviyorsan sadece hızlı söyleme yeteneğinden başka zeka dahil olmak üzere hiç bişeyi olmayan cezayı değil dr.dree,snopp dogg,p.diddy,dmx,master p.... ve daha bir sürü harbi rap yapan elemanlar var...He ben türkçe rap dinlemek istiyom yabancıdan anlamam belki anama küfrediyo nereden bilecem :p diyosan türkçe rapte tanıdığım tek grup var daha doğrusu vardı gerçek rap yapan o da cartel di ve daha sonra çıkmış fakat tutunamamış gerçek rap yapanlar...Sonrakilerin hepsi türkçe rap 1 numara,american rap bi bock değil diyen ve yaptığı şeyin raple alakası olmayan salak insanlar.Neyse abim umarım seni kızdırmamışımdır o veya bu şekilde rap müzik dinleyen sitede çok az kişiyiz ne yaptığımızı doğru bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum...Kızdırdıysam özür dilerim abimizsin benimde senden öğreneceğim çok şey var... :rendeer:

aşkımcım bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler..cümlemde anlam düşüklüğü olmuş...hıp hop kültürüne bayılıyorumm...siyah insanların müziklerine bayılıyorumm...eminemin 18 mil filminden sonra iyice bağımlılık haline geldi dostumm...neden ceza diyecek olursan son kasetini nolur dinle...ritmler..sözler...mükemmel...türkçenin rap tarzla uyuşmadığını düşünürdüm ama ceza tabuları yıktı...uyduda metro + kanalını dikkatle takip ediyorumm...

ilk sempatimmm mc hummer'la başladı...sonra crıss cross falan derken bu müzik tarzını benimsedimm...peki bir orhan gencebayın fanatiğiyim desem inanırmısın....kendisiyle belkide 10-15 kere sohbet etme şansı buldumm...

ama ceza gerçekten inanılmaz dostumm...batı berlinden fuat la güzel işler yapmışlarr...işyerinde kablotv de mtv yide takip etmekteyimm...rapden anlamasamda ritimleri yakalıyorsunn...unutmadan cezanın rocco reklam müziği nasıldı..bomba değilmi...bu adam hiphopun doğduğu yerdeki siyahlara bile taş çıkartır diyorumm...sen kimleri seviyorsunn. :king:

rock, pop, hip hop, arabesk sonuçta bizimde yapığımız müzik tarzları dinlemek önemli bir motorcuyla özdeşleşmiş mi diye bir konu açtık sadece budur...
:cat:

hocam ben ne dınlıyorum kendımde bılmıyorum cunku bazen rock bazen rap bazen pop ama bılıyorum kı arabesk dınlemem :p :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motrcular Hangi Müziği Dinliyoo

:silent: en çok hangi müzik dinlenio acaba ??:silent:

Genelde TÜrk Sezen Aksu ; Yabanci Olarak Blue Tarzi Dİnlİyorum

türkish classic nasıl oluyo fahir atakoğlu ,idil biret , ahmet kanneci falan gibi bi şeyler mi demeye çaşlıştın darkdiamond anlayamadım walla :)
benim için anlam ifade eden her melodiyi dinlerim

imzamdan da belli olduğu gibi şebnem ferah. 5 nisanda kavuşuyoruzzz. ahhh şeboo ahhh :mrgreen:

rock müzik değil genelde slow pop ama şebo ayrı.

cem karaca,fikret kızılok, leman sam, sezen aksu, ilhan irem...:)

insan her müziği dinler bence çünkü her anı aynı olmayabilir bazen arabesktir bazende klasik müziktir.bende her müziği yeri ve zamanında dinlerim ama ağırlıklı olarak türk rock dinlerim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mazlum Çimenden Ferryad-ı İsyanım..Kemal denilen bu adam Maliye bakanı olduğu sürece sadece bu

Yeri geldiğinde hard rock , genelde dj vs vs ve klub , hause , techno :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yakıcı-yıkıcı-radyoaktif özellik gösteren tüm müzik çeşitlerinden uzak durmaya çalışıyorum (özellikle motor sırtında)

Bu aralar Candan Erçetine iyi sardım

Müzisyenim ve her türlü müziği dinlemem gerek. Ama en çok jazz, avangart, rock, punk, blues, elektro ve world music seviyorum...:p

yani aslında müzik ruhun gerçekten gıdası:pr: yani benim derdim olsa müzik dinlerim mesela di mi ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar