Mutt motosiklet iflas mı etti?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Şimdi youtubeda gezinirken Nurinin videosunu gördüm. Bayi, servis, yedekparça her şeyi sonlandırdığını söylüyor. Başka bir kaynakta bir şey bulamadım ama forumda alıcam, alıyorum diyem birisi vardı. Umarım almamıştır. Video;

Mutt deyince beni bi gulme aliyor:) Anlatayim.

Gecen sene mayis gibi motosikletsizlik basima vurmustu, bi scooter alayim ayagimi yerden kessin dedim. Arastirdim ettim avcilarda bi firmanim elinde 22 model sym symphony200 kalmis. Fiyatta baya uygun.

Neyse konustuk ettik sozlestik. Gittim. Meger gittigim firma Mutt motosikletin Turkiye distrubutoruymus. Gittigim yerde firmanin merkezi ve fabrika satis magazasiymis:)

Fabrika nerde diye sormayin cunku fabrika yok:) Cinden getirmisler 300 500 motor, bi websitesi, youtuberlara harclik girmisler piyasaya.

Motorlar ciks duruyor sesi de guzel ama kalitesizlik pacadan akiyor buraya kadar klasik çin mali sasilacak birsey yok.

Gelelim rezilligin diz boyu oldugu konuya. Alcagim motoru gordum, toz icinde. Acikta yatmis belli. Dedim servis motoru hazirlasin biz satisi yapalim.

Eleman dedi servis yok burda:) E dedim nasil olcak? Ben halletcem dedi. Fiyat cok uygun olmasa saniye durmam cikarim oyle deyim. O zaman 23-24 modeller 140 bin, Adamin elinde 2 tane kalmis 100 bine veriyor. Karta da taksit yapiyor vs.

Neyse bekle babam bekle. Cay corba hicbisey yok. Icerde bi kiz var patronun kiziymis bos bos oturuyor. Bizim arkadas var yanimda fingirdesiyorlar:)

Dedim odemeden once bi motoru calistiralim bakalim. Eleman obur motordan hortumla benzin cekti:) Benimkine koydu. ofisin arkasina gectik akuyu taktik beraber:)

Usendim simdi anlatmaya da kisa keseyim plakayi aldim gittim elemanda plakaligi takacak somun civata yok:) A101 den motor alsan daha profosyonel hizmet alirsin o derece.

Velhasil balik bastan kokar. Onceki bircok mesajda da yazdim. Bedava verseler almam. Lavuklar getirdi aliekspreste 700-800 dolarlik motorlari. Yerli uretim ayagina vergi muhafiyetiyle 6 7 kat karla sattilar.

Yarin da gider mondial bayisi olur ticaretine devam eder. Fikra bu kadar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya mutt motor nedir ilgilenmiyorum da...

nuri, olm senin bu verdiğin poz nedir ya ?

olm sen hayırdır ? Putin şu pozu vemez lan.

hey allaghım yareppim.

Avcılar'daki firma kim ola ki? GB değil mi Mutt'un Türkiye distribütörü? Çin malı motor onu biliyoruz ama öyle 300 tane biri üretmiş getir burada markaya çevir gönder gitsin lik bir durum değildi Mutt bildiğim kadarıyla, UK'de kurulu firma var merkezleri orada. Genel olarak retro metro falan diye beğeniliyordu ama malzeme kalitesinden çok şikayetçiydi insanlar.

Gel gelelim İngiltere'deki firma sıkıntıda evet, şimdi KTM'deki gibi kavramlar birbirine girecek iflastı konkordatoydu.. Kayyum almışlar kabaca, yeniden yapılanma için dışarıdan yönetici alınmış. Tüm fabrika süreçleri, garanti işlemleri, motor/yedek parça sevkiyatları falan durdurulmuş. 3 Mart'ta olmuş bu.

Avcılar'daki firma kim ola ki? GB değil mi Mutt'un Türkiye distribütörü? Çin malı motor onu biliyoruz ama öyle 300 tane biri üretmiş getir burada markaya çevir gönder gitsin lik bir durum değildi Mutt bildiğim kadarıyla, UK'de kurulu firma var merkezleri orada. Genel olarak retro metro falan diye beğeniliyordu ama malzeme kalitesinden çok şikayetçiydi insanlar.

Gel gelelim İngiltere'deki firma sıkıntıda evet, şimdi KTM'deki gibi kavramlar birbirine girecek iflastı konkordatoydu.. Kayyum almışlar kabaca, yeniden yapılanma için dışarıdan yönetici alınmış. Tüm fabrika süreçleri, garanti işlemleri, motor/yedek parça sevkiyatları falan durdurulmuş. 3 Mart'ta olmuş bu.
baktim simdi benim dedigim musatti imis. Komuoyuna duyrulur

Şimdi youtubeda gezinirken Nurinin videosunu gördüm. Bayi, servis, yedekparça her şeyi sonlandırdığını söylüyor. Başka bir kaynakta bir şey bulamadım ama forumda alıcam, alıyorum diyem birisi vardı. Umarım almamıştır. Video;
ben yeni akita 250 almıştım... şu an belirsizlik var sanırım araştırma yaptım biraz yeni yönetici vs. bulmuşlar ama komple satışlar falan kapanmış. yedek parça elimizde çok var demişti aldığım firma ama basit bir motor olduğu için dışardan da bulabilirim gibi. beni panik ettirmedi çok açıkçası, zaten bedava bir fiyata aldım neredeyse. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ilk motorum sayılır bir arıza problem yaşamadım. umarım yaşamam, keyifli motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar