Mutt deyince beni bi gulme aliyor

Anlatayim.
Gecen sene mayis gibi motosikletsizlik basima vurmustu, bi scooter alayim ayagimi yerden kessin dedim. Arastirdim ettim avcilarda bi firmanim elinde 22 model sym symphony200 kalmis. Fiyatta baya uygun.
Neyse konustuk ettik sozlestik. Gittim. Meger gittigim firma Mutt motosikletin Turkiye distrubutoruymus. Gittigim yerde firmanin merkezi ve fabrika satis magazasiymis
Fabrika nerde diye sormayin cunku fabrika yok

Cinden getirmisler 300 500 motor, bi websitesi, youtuberlara harclik girmisler piyasaya.
Motorlar ciks duruyor sesi de guzel ama kalitesizlik pacadan akiyor buraya kadar klasik çin mali sasilacak birsey yok.
Gelelim rezilligin diz boyu oldugu konuya. Alcagim motoru gordum, toz icinde. Acikta yatmis belli. Dedim servis motoru hazirlasin biz satisi yapalim.
Eleman dedi servis yok burda

E dedim nasil olcak? Ben halletcem dedi. Fiyat cok uygun olmasa saniye durmam cikarim oyle deyim. O zaman 23-24 modeller 140 bin, Adamin elinde 2 tane kalmis 100 bine veriyor. Karta da taksit yapiyor vs.
Neyse bekle babam bekle. Cay corba hicbisey yok. Icerde bi kiz var patronun kiziymis bos bos oturuyor. Bizim arkadas var yanimda fingirdesiyorlar
Dedim odemeden once bi motoru calistiralim bakalim. Eleman obur motordan hortumla benzin cekti

Benimkine koydu. ofisin arkasina gectik akuyu taktik beraber
Usendim simdi anlatmaya da kisa keseyim plakayi aldim gittim elemanda plakaligi takacak somun civata yok

A101 den motor alsan daha profosyonel hizmet alirsin o derece.
Velhasil balik bastan kokar. Onceki bircok mesajda da yazdim. Bedava verseler almam. Lavuklar getirdi aliekspreste 700-800 dolarlik motorlari. Yerli uretim ayagina vergi muhafiyetiyle 6 7 kat karla sattilar.
Yarin da gider mondial bayisi olur ticaretine devam eder. Fikra bu kadar.