mutluluk eşliğinde göz yaşlarım. O benim cıbırım :)

Güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah bilirim o heyecanı o duyguyu....

Hayırlı olsun kazasız belasız allah nice yeni motor alma heyecanı yaşatsın..

herkese çok teşekkür ederim. :cat: bu ilk motorun heyecanı hiç birşeye benzemiyor. İçim bi hoş oluyor inanın. Allah herkesin gönlüne göre versin. Umarım herkes bu heycanı bir gün tadar.

hayırlı olsun ,Allah kaza bela vermesin,tekerin düz bassın sağlam bassın.
muhabbet olsun O kadar rüyalarını süslemis sorayım bari neden cbr ? sonundaki R harfimi cezbetti seni yoksa markası-mı cevaplarını alalım bakalım ilk motor heyecanı başkadır :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun ,Allah kaza bela vermesin,tekerin düz bassın sağlam bassın.
muhabbet olsun O kadar rüyalarını süslemis sorayım bari neden cbr ? sonundaki R harfimi cezbetti seni yoksa markası-mı cevaplarını alalım bakalım ilk motor heyecanı başkadır :p

hayır ileride büyütmek istiyorum motorumu bende bi ss ci olmak istiyorum nasipse :) ss hoşuma gidiyor.
aslında hyo gt250r alcaktım ama bana biraz büyük geldi o, güvende hissedemedim kendimi. o yüzden biraz daha küçükle başlıyayım dedim ve bu sınıftada yamaha, aprilia, derby vs. gibi markalar da bütcemi aştığı için en iyi cbr 125 olarak düşündüm. bu bile biraz güçlü geldi :) malum ilk motorum.

hayır ileride büyütmek istiyorum motorumu bende bi ss ci olmak istiyorum nasipse :) ss hoşuma gidiyor.
aslında hyo gt250r alcaktım ama bana biraz büyük geldi o, güvende hissedemedim kendimi. o yüzden biraz daha küçükle başlıyayım dedim ve bu sınıftada yamaha, aprilia, derby vs. gibi markalar da bütcemi aştığı için en iyi cbr 125 olarak düşündüm. bu bile biraz güçlü geldi :) malum ilk motorum.

evet tahmin ettiğim gibi cevap olmuş
cbr sonundaki r harfi çogu insanı cezbediyor,görünüşte o tarzda ama seni yanıltmasın ss gibi kullanmayasın, sonuç itibari 125 cc başlangıç motoru dediğimiz türden bir motor fazla limitleri zorlamamanı tavsiye derim lastiklere dikkat bu arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar