mutluluk eşliğinde göz yaşlarım. O benim cıbırım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarih 6 aralık pazartesi 4.30 yer konya 3. Noter. Bende inanılmaz bi sevinç. Noterin önünde siyah cıbırım. İmzalar atılıyor, benim dış dünyayla tüm irtibatım kesilmiş durumda ve gözlerimi alamıyorum motorumdan. Ve imzalar atıldı! Satış bitti, satıcıya para ödendi ve anahtarı teslim aldım. Artık o benim. Kimseye imrenerek bakmyacağım artık çünkü benimde bi motorum oldu. Siyah, alımlı, güzel, temiz bi kızım oldu. Bu duyguyu size tarif edemem. İnanılmaz bi duygu. Herkes inş. istediği motora tez zamanda kavuşur. Resim bugün çekemedim. Yarın çekip hemen konunun içine koyarım. Çok mutlu çok sevinçliyim. 5 aydır rüyalarımı süsleyen motora kavuştum.
A2teker.com dan Ahmet abiye (hayabusa) ne kadar teşekkür etsem az. 1 haftadır cekmediği kahrım kalmadı.
Neyse yazacağım çok şey var ama telefondan giriyorum yazması zor oluyor. Herkese iyi akşamlar dilerim. Yarın fotolarla süsleyeceğim konuyu.

Ha birde unutmadan benim bu ilk motorum. Dademin sürdüm biraz, 1. Viteste hızım 10 km iken gazı birden bırakınca motor çekiliyor, yığılma deniliyordu sanırım? Normal midir?

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız..:)1. viteste gazı bırakınca hafif bir yığılma olur normaldir:)

:) hadi hayırlı olsun.
Allah kazasız belasız akıllı ve kurallı kullanmak nasip etsin.

Mersin İl Temsilcisi
ahmet abi bana da 1 sen kadar önce yadımcı olmuştu. yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. sana herhangi bir tavsiyede bulunmayacağım, zaten burada yeterinceolgunlama sürecinde bulundun.
kazasız sürüşler dilerim :)

hayırlı olsun , 1 viteste gazı bırakınca yığılması normaldir . :)

Yığılma yerine "motor kompresyonu" demek daha doğru. Düşük viteslerde kendini daha çok gösterir. Tamamen normaldir. O duruma alışmaya çalış ve debriyajı mümkün olduğunca az kullan. Kompresyona sokmamak için debriyaj kullanmak gibi kötü bir alışkanlık edinme. Sonradan telafisi daha zor olur. Gaz kolunu her zaman nazikçe açıp kapa. Bunu yapabilmen için kollarını rahat bırakmış olman gerek. Motora kollarınla değil, her zaman dizlerinle depoyu sıkarak tutun. Hiçbir koşulda asla kollarına güç verme. Sıkı kollarla hassas gaz ve fren kullanamazsın. Elin gaz kolu hassasiyetine alıştıktan sonra motor kompresyonu gaz, fren gibi kullanışlı birşeydir.

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun, tabanı düz bassın grenajın yer görmesin :)

Gerçekten çok sevindim.. Bende aynı rüyanın hayalini kuruyorum ve gerçekten içimde hissettim o sevinci.. Hayırlısı olsun :)

herkese çok teşekkür ederim. :cat: bu ilk motorun heyecanı hiç birşeye benzemiyor. İçim bi hoş oluyor inanın. Allah herkesin gönlüne göre versin. Umarım herkes bu heycanı bir gün tadar.

Hayırlı olsun, başlık ve mesajın gerçekten çok içten olmuş, ilk motorumu aldığım günü hatırladım.
Kazasız belasız ve herzaman tam koruma & tam dikkat ile güzel keyifli yolculuklar dilerim :rendeer:

dostum hayırlı olsun. Bana cbr'a sahıp oldugum gunu hatırlattın. O ılk kullanımım aynı senın gıbıydı :)

GÜle güle kullan hayırlı uğurlu olsun :)

Konya nın neresındensın belkı Beyşehir de isen karşılaşırız. Yazın gelırım Konya ya :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer: darısıda benim başıma olsun:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı uğurlu olsun can sağlığıyla sıhhatle kullan..Ben 45 yaşındayım ve hala cıbırımı çok seviyorum..kullandığım en iyi motor

Kardeş sen bu gece uyuyamazsın :D bilirim o duyguyu.kazasız belasız inşallah

Hayırlı Uğurlu Olsun Kazasız Belasız Kullanman Dileğiyle.

Kasko Fiyatlarını Araştır Kasko Yaptırmayı İhmal Etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar