- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarih 6 aralık pazartesi 4.30 yer konya 3. Noter. Bende inanılmaz bi sevinç. Noterin önünde siyah cıbırım. İmzalar atılıyor, benim dış dünyayla tüm irtibatım kesilmiş durumda ve gözlerimi alamıyorum motorumdan. Ve imzalar atıldı! Satış bitti, satıcıya para ödendi ve anahtarı teslim aldım. Artık o benim. Kimseye imrenerek bakmyacağım artık çünkü benimde bi motorum oldu. Siyah, alımlı, güzel, temiz bi kızım oldu. Bu duyguyu size tarif edemem. İnanılmaz bi duygu. Herkes inş. istediği motora tez zamanda kavuşur. Resim bugün çekemedim. Yarın çekip hemen konunun içine koyarım. Çok mutlu çok sevinçliyim. 5 aydır rüyalarımı süsleyen motora kavuştum.
A2teker.com dan Ahmet abiye (hayabusa) ne kadar teşekkür etsem az. 1 haftadır cekmediği kahrım kalmadı.
Neyse yazacağım çok şey var ama telefondan giriyorum yazması zor oluyor. Herkese iyi akşamlar dilerim. Yarın fotolarla süsleyeceğim konuyu.
Ha birde unutmadan benim bu ilk motorum. Dademin sürdüm biraz, 1. Viteste hızım 10 km iken gazı birden bırakınca motor çekiliyor, yığılma deniliyordu sanırım? Normal midir?
A2teker.com dan Ahmet abiye (hayabusa) ne kadar teşekkür etsem az. 1 haftadır cekmediği kahrım kalmadı.
Neyse yazacağım çok şey var ama telefondan giriyorum yazması zor oluyor. Herkese iyi akşamlar dilerim. Yarın fotolarla süsleyeceğim konuyu.
Ha birde unutmadan benim bu ilk motorum. Dademin sürdüm biraz, 1. Viteste hızım 10 km iken gazı birden bırakınca motor çekiliyor, yığılma deniliyordu sanırım? Normal midir?