kimsenin duası kabul olmadı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün başlık açmıştım, motorumu aldım diye.
Bugun okuldan geldikten sonra cıbırın bi sesini duyuyum diye dershaneye gitmeden bi çalştırıyım dedim ama akü bitmiş. Bende vurduruyum dedim. yoldan geçen adama sordum, bu nasıl vurdurulur diye. Neyse anlattı ama çalştırdıktan sonra debriyaja tekrar basılcağını söylemedi. Bende çalıştıktan sonra gazdan elimi çekemeyince debriyajada basmayınca 10 metre motorla koştum. Sonra bi anda heyecan daha da arttı ve iyice kökledim gazı ve 0 korumayla kaldırımda patladım. (pişmanım hakim bey :cherry: ) tabi Allahtan birsey olmadı. Sadece debriyaj maneti kırıldı. Ama çok korktum oturdum başına ağladım. Bi ara motora dalıyodum sinirden. :mrgreen: ama şimdi kafamı topladım. Ama bana ders oldu bu bundan sonra abuk subuk işlere kalkışmıycam. Neyse en kötü kazam bu olsun. Ama nolur kazasız belasız demeyin. Sinirim az da olsa bozuk hala.

120 Km Hızla Koştum Diosun Yani :mrgreen::mrgreen:

İşin Şakası Tabiki Bu Geçmiş Olsun Genellikle Bunlar Nazar Dediğimiz Vakkalar.

yahu birde arkadan arkadaşın gülüşü yok mu paytak paytak koşuyodun çok sevimliydin diyor motoru kaldırp üstüne sürüp ezesim geldi. Çoçuğa bak yahu! Benim kaba etimden ter akmış öyle koşunca adam ne diyor töğbe...
Bu arada 600 lük olsa altımda düşünemiyom halimi. La oğlum 600 lük makinayla başlanmazmış!:) Dikkat edin.

Son düzenleme:
motorla birlikte kosup debriyaji birakacakken motora atlasaydin biner giderdin,
dershaneye gidiyomussun yasin kucuktur sanirim neyse hayat tecrubesi olsun, gecmis olsun.
ehliyetin yoksa ehliyetsiz motora binme.

motorla birlikte kosup debriyaji birakacakken motora atlasaydin biner giderdin,
dershaneye gidiyomussun yasin kucuktur sanirim neyse hayat tecrubesi olsun, gecmis olsun.
ehliyetin yoksa ehliyetsiz motora binme.

Yahu benim o an debriyaja basmak ya da frene basmak aklıma gelmedi üstüne nasıl bincem. :bounce:

ustunde surucu olmayan 110 kilo motoru on freni sikarak stop ettiremezsin zaten, anca debriyaji sikacaksin.

ah hocam bu bilgiye 12 saat önce sahip olsaydım bu topik olmıyacaktı. :)

nazarlık olmuş o kardeşim..

inanırmısın bende motoruma şöyle aşık gözüyle bakıyım, yada marifetlerini bir ortamda anlatıyım hemen kızar bana. yolda yapmadığını bırakmaz. yağ akıtır benzini çok yer olur olmadık yerlerde çalışmaz falan. alıştım ama ben ona yüz vermiyorum pek oda şımarmıyor :)

birden hadise gözümde canlandıda o anki surat ifadeni görmek isterdim :cherry:...geçmiş olsun..

koptum yahu yazma biçimine :d:D:D:D:D:D:D:D:D:D: allah bidaha göstermesin gene bişe olmamış geçmiş olsun arkadaşım

sürme niyetinde değildim. sadece sesini duymak istedim ama şansa akü bitmiş. :( bende vurduruyum dedim ilk başta 1. viteste 2 - 3 kere denedim ama olmadı marş düşmesine basmadan yaptım adam ondan dedi. sonra 2. vitese tak öyle dene dedi tamam dedim bende. taktım 2 ye önümde kaç tane düğme varsa bastım hepsine :) sonra benim koca egzoz borrrnn borrrnn borrnnn diye ötmeye başladı aha dedim çalıştı. o anda kafama dank etti çalıştıktan sonra durdurmayı bilmediğim:mrgreen:. ee şimdi napcam demeye kalmadan motor gidiyor :) bırakırmıyım motorumu. bende koşuyom elciklerden tutarak. gittik gittik bakdım yol kalmadı koşmaktan ölüyorum tabi ben bu arada. o anda biraz daha fazla heyecan yaptım ve daha da kökledim gazı.bi anda çok süratlendi bıraktım motoru ama o da gidiyo bende sonra kaldırımda beni sıkıştırdı cıbır küt kırdı üstüme sonrasında olan oldu. :pr::pr:

ben nerde yanlış yaptım? :pr: seviyordur sandım.....:queen:

geçmiş olsyn kardesim daha amatörsün heralde git boş bi alanda fren deybraj gaz çalış : )

:) güzel olan ise, "0" korumayla sözü...

abicim korumalarım var ama sadece sesini duymak için çalıştırmaktı amacım. onun için giymemiştim, yoksa korumalar olmadan binmem üstüne. ama işte aksilik böyle olacağını düşünmemiştim.:pr::salut::salut:

çok geçmiş olsun kardeş başlığı okuyunca çok korktum ama olur o kadar nazarlık benim de sol aynam yok :)

olayı yaşamak korkunç, izlemek gülünç. yani sokaktan geçerken seni o halde motorun yanında koşarken görsem bende gülerdim. eminim sende şu an haline gülüyorsun çünkü son yazdıklarından belli :) hem nazarlığın hem tecrüben hemde anlatabileceğin komik bir anın oldu artık. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar