Mutlaka Izleyin Italyan Polislerini çıldırtan Motorcu :)

bu videoyu çok izledim...ama demin birşey dikkatimi çekti...Videonun 1:02 saniyesinde KAMYONMU TIRMI bişeyi sağdan geçiyor...ya abi bu nasıl bir risk alma..58 veya 59.saniyesindede solda bir motorun yanından geçiyor...o motor az solda olsa patlar işte...veya o beyaz kamyonun yanında bir arac olsa yine patlardı ...

O kadar ayrıntıya girmeyelim sonuçta adam atlatmış polisleri :D:D

Askerin tetiğe geçmesi çok komik,pis tırsmış. :queen::queen::queen:

Böyle durumlarda polisler çok müdahele etmiyorlar sanırım. Zira benim eski motorun plakası yoktu sadece hopörlörden dur ihtarı verdi. İyi ki plakam yoktu yoksa plakaya ceza kesilirdi, durmamaktan. :cherry:

Son düzenleme:
ne zaman çektiniz lenn benim video mu? polisten kaçıyorum ama size yakalanıyorum hep :queen:

değişik bir video
italyan larada deli dedikleri kadarvar gerçi daha delileride var.

pilot iyi olabilir ama ben bu adamın yaptıklarını tasvip etmedim ve bu olanlar italyan polislerinin eksikliklerini yansıtıyor kanımca :) Ve deli değiller sadece altlarındaki motorun gücünden yararlanmış ;)

bızım yollarda yapsın bu artıslıgı görelım okadar kolaymı hele bızım yollardakı cukura gırse walla kendını nerde bulur onu bılemem

Polis amcalarım da yakalayamayacağınız belli ne takip edersiniz..
O kadar takip et boşa mazot parasi..Yazık vallahi devletin paraciklarina..:p

ghost rider be kardeş yer isveç Sweden police car yazın aynen bu volvo polis araçları çıkıyor google den

sana katılıyom arkadaşım orası italyayla hiçte alakası olmayan bi yer.
ama video güzel adam basıyo çunki bizim burdaki gibi yolun sıkışmicaanı biliyo ve her zaman banketin boş olduğundan emin yani kaçacak yer kalmassa ordan geçip gider.

Arkadas Isvec ve almanya arasinda git gel yapiyor , donanimi gayet iyi ve professional calisiyorlar her kose'de uygun aciyi yakaliyabilen kameralar mevcut , gayet basarili .Bazilarimiz hayatin tadini bu sekilde aliyor demekki , risk her zaman iyi sonuclar dogurmaz ama hepimizin hayatta biraz heyecana ihtiyaci oldugu asikardir

Ne diyelim arkadasin tekeri duz bassin.

Isvec ve Almanya birbirlerine sinir ulkelerdir , dilleri birbirlerine cok benzer ve taksimden umraniyeye gecer gibi iki ulke arasinda yolculuk yapabilirsiniz.

saygilar.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bende polis arabalarına dikkat etmedim en başta olay İSVEÇ te geçiyor :) Türkiye yollarında yapsında göreyim ben bu motoru vallaha hızını alamayan arbanın tekine dek gider motor felan dinlemez ezerler adamı :D:D

Videoyu dikaktli izlerseniz çekimlerin planlı olduğunu kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Hatta bir kaç bölümde görüntüler polis otolarındaki kameralardan çekilmiş.

Zaten polislerde eskortluk görevini üstlenmişler.

Videoyu dikaktli izlerseniz çekimlerin planlı olduğunu kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Hatta bir kaç bölümde görüntüler polis otolarındaki kameralardan çekilmiş.

Zaten polislerde eskortluk görevini üstlenmişler.

----------------------------------------------------------------

plansiz oldugunu kimse soylemediki zaten ? ama sen dersenki bu sadece is olsun diye cekilmis o zaman biraz garip olur ? isvec' gibi bir ulkenin polisinin hic mi isi yok dicem ? lakin hakkaten yok dunya uzerinde en az suc islenen ulkedir isvec yalnisim varsa duzeltin :) ve hatta en guvenli yeri'de Basel diyebiliyorum.

Kisaca bu video'daki arkadas senin benim gibi motosiklet surucusu ve haz aliyor bu sekilde motosiklet kullanmaktan , adi cikmis arkadasin rahat duramiyor ve kisa sure ceza aldi yatti cikdi diye biliyorum.

Polislerin eskorluk olayina gelince tarlabasinda kapkac'ci kovalar gibi kovalamaz Isvec polisi guvenli takip denen bir prosodur var bir cok ulkede . Bence bu tip videolari bizlerle paylasan, emegi gecen herkeze sevgiler

bız kendı vıdyomuzu koysak emınım butun herkez ustumuze gelır trafıkte bole motormu kullanılır dıye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar