Murat DOĞANAY'dan bahsettim, 30 dak. sonra aynı kaderi paylaştı.

habere göre 37 yıllık tecrübe...
Anlatılanlara göre ne trafik ne ıslak yol... pilotaj hatası... Kulağa da çok saçma geliyor. Ama işte demek ki insanın bi yerde aklı tutuluyor, aldığı riski farkedemiyor demek ki. Hayat bi sn'lik hataya bakıyor işte. Hepimiz ders almalıyız.

Allah rahmet eylesin.

Huzur içinde yatsın.

Arkadaşlar su testisi su yolunda kırılır. Hem motosiklete bineceksin hem de hiç badire atlatmayacaksın; yok öyle birşey. Canı kıymetli olan binmesin motora, o kadar basit. Bu zevkin elbette bir bedeli de var. İstediğin kadar dikkatli ol, istediğin kadar koruyucu kıyafet giy, istediğin kadar kurallara uy. Olay daha baştan güvensiz. Daha en başından o seleye otururken bir arabayla kıyaslandığında 16 kat daha fazla ölüm risikini alıyorsun.İşin gerçeği bu. Ailesini, çoluğunu çocuğunu düşünen alır bir tane steyşın araba, doldurur çocukları içine, mangalını da alır, haftasonu eğlencesi mangal yapmaktan ibaret olur. Gıda zehirlenmesi dışında bir risk olmaz hayatında.

Kötüleyin şimdi.

Sizi Anadolu Petrol'de toplanırken görmüştüm. Ertesi gün sabah telefon geldi, dün tigerlardan biri banaz yolunda kaza yapmış, vefat etmiş dedi. Üzüldüm, huzur içinde yatsın.

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin biranlık dikkatsizlik azrile kucak açamakla sonuclanıyor lütfen arkadslar daha dikkaetli kullanalım kendimizi düşünmüyorsak bile geride kalan sevdiklerimiz ne kadr zor günler gecirceğini düşünelim...

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Kederli ailesine sabır ve başsağlığı dilerim..

yine Allah Rahmet eylesinmi diyecegiz? :pr:

Gözünüzü 4 acin artik motor sürücüleri....

allah rahmet eylesin

arkadaşı tanımıyodum ama içim sızladı ...malesef bu tür kazalar herzaman oluyor,motora biniyorum ve kaza olma olasılıgı %0 diye bir şey mümkün değil,yıllardır benim ve motorumun hiç bir hatası olmamasına ragmen ölümcül kaza ihtimaliyle o kadar çok karşılaştımki. artık şaşırmıyorum herşey inanın 1 saniyede oluyor sadece bir saniye! düşünecek zaman bile kalmıyor,sonra sebepler sıralanıyor ya keşke yavaş gitseydi,sollamasaydı,lastikleri bitikti,frenleri iyi değildi ,sulama fiskiyesi bozuktu, araba sıkıştırmış,kamyon ölü noktada olunca görememiş vs vs onlarca sebep var ama şunuda kabullenelim motorun üzerine oturdugun anda otamatik olarak bir risk alıyosun...ve biz bunu bile bile biniyoruzz gerisi tedbir ve allahın takdiri ..allah bu kardeşimize gani gani rahmet eylesin ailesinede dayanma gücü versin...

ecelin bahanesi coktur. allah rahmet eylesin.

dün de ben yolumda gidiyorum, yaya gecidine yaklastim ve bana yesil yaniyordu, ama her ihtimale karsi vites düsürdüm ve hafif frenlemeyle hizimi azalttim. eger bunlari yapmasaydim belki de bir kisiyi öldürecektim , tabi suc ben de degil, o gerizekali yaya kirmizi isikta kosarak karsiya geciyordu. saliseler ile kurtardim.

yani ecelin gelis bicimini ancak allah bilir.

allah sabır versin.:(

Keşke bu böyle olmasaydı.

Ölüm allahın emri şu AYRILIK olmasaydı

Murat abi,
Allah sana sabır versin. Gözyaşı döktürmesin. Anatolian Tigers grubundan birisinin bu şekilde can vermesi inan ki içimi yaktı.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Allah Rahmet eylesin... Kaza ne şekilde olmuş olursa olsun bir abimiz hayatını kaybetmiş. Çok üzüldüm. Ben de bir GSR kullanıcısıyım 200 üzerine çıkması an meselesi, ufacık bir bilek hareketine bakıyor, ama o hareketi yapmadan sevdiklerimle uzun yıllar kullanmak, gezmek çok daha keyifli bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum...
Allah kalanlara sabır versin...

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Kederli ailesine sabır ve başsağlığı dilerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar