Murat DOĞANAY'dan bahsettim, 30 dak. sonra aynı kaderi paylaştı.

Şu güzel ülkemin yollarında hız motoru kullanmak neden?
Yarışçımı olacaksınız?
Hep daha fazlasını isteyen egonuzu mu doyuracaksınız?
Millete hava mı atacaksınız?
Ara gaz verip "aa bak profesyonel bir motorcu" mu dedirteceksiniz?
Bu yollarda 300 le gidip 5 dakika erken mi varacaksınız?
Nedir bu hız sevdası?
Çok mu iyisiniz?

Allah gani gani rahmet eylesin, çıkarılacak önemli dersler var..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah rahmet eylesin.

Murat'in kazasinda da insan faktörüne dikkat çekmistik.
Bu kazada da görüldügü gibi her çesit motosikletle ölünebiliyor.

Kazanin olus sekli bana enteresan geldi.
On frene sert basmis ve hakim olamamis olsa, yana yatmasi gerekirdi.
Motorla birlikte ziplamasi baska bir nedenden olabilecegini dusundurdu bana.
Muhtemelen arka teker kaybindan kaynaklanmis kaza.
Yol sartlari da buna etken olabilir.

Tekrar Allah'tan rahmet yakinlarina bassagligi diliyorum.

Gaziantep İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin 30 yıllık tercube 3 sanıyelık dikkatsızlık hayata mal oldu

Bu günlerde dikkatlı olmak lazım havalar sıcak ve ramazan ayı oldugundan hiç dalgınlıga gelmemek gerek kazalar yine cogalmaya başladı...

Bu sene kış bir tuhaf oldu,bu sene yaz çok sıcak oldu,bu sene yağmur hiç durmadı sel oldu,bu sene motor kazasıda çok oldu,ölümlü kazalar oldu,tanıdıklarımdan ölenler çok oldu...

Bu sene çok fena oldu

Allah rahmet eylesin :pale: Tecrübenin sonu yok.
Yüksek hızlarda yoldaki ufak bir asfalt çöküntüsü bile, ön tekerin hakimiyetini kaybetmesinde etkili olabilir.

GSR'da gidon amortisörü de yok bildiğim kadarıyla. Yeni motosikletini tam tanımadan yüksek sürat felaketi getirmiş.

@maltintash
Sizin durumunuzda olmak çok zor olsa gerek. İnsanın gözleri önünde bir kaza.
Öyle anlatmışsınız ki artçı olarak olayı yaşamış kadar oldum :pale:

Allah taksiratını affetsin.

Allah rahmet eylesin.. Okurken çok kötü hissettim kendimi sanki olayı yaşıyomuş gibi oldum..Çok fazla duyar olduk bu haberleri ne olur arkadaslar baska kötü haber duymayalım :(

Plaka BRR forumdan BBRR geldi aklıma bi an:S

Son düzenleme:
allah gani gani rahmet eylesin .. kötü haberler bunlar .. üzülmemek elde degil... lütfen biraz daha dikkatli .. temkinli ve yavaş ..

Allah rahmet eylesin.Hareketlerin sonunu en iyi kestiren insanlar bunlar.Ben herkez kendine pay çıkarmalı olaylardan... :(

Allah rahmet etsin, yakınlarına sabır versin.
Bence bizim memleket motosiklet kullanımına uygun değil. Bundan emin olmak için motosiklet kullanmak gerekiyor . Eskiden ben de transalp gibi motorları sürmeyi düşlerdim ama bu haberler iştahımı kaçırttı. cbf150 den sonra büyük motor olarak alsam alsam cross motor alırım. Onuda dağda taşta kullanırım.

Allah Rahmet Eylesin,Ailesine sabırlar versin...

Tüm bu yazılanları okudukça, trafikte yaşananları gördükçe inanın motordan iyice soğuyorum. Zaten 150 CC vitesli CBF ile başlayıp 125 ybr ve scooter'a doğru ilerleyen bir gelişme yaşamıştım bu olaylardan ötürü. Onunla bile İstanbulda iki defa ezmeye çalıştılar şükür kurtulduk.

Akşam evde eşime çocuğumun yüzüne bakarken vicdan azabı yaşıyorum içten içe. Tamam keyif hastalık ama işte bir yerden sonra...

ölüm gelecek Allahın emri ama, yola akan sudan, akan yağdan, bir öküzün bıraktığı kayadan ( Cumartesi günü TEM 'de arızalanan bir kamyonetin sahibi üç tane kayayı iki şeridi kapatacak şekilde yerleştirerek önlem almış kaza olmasın diye ), slalom yapan bir adiden pat diye gelecek ölüm ve sonrası beni çok korkutmaya başladı.

Niyetim yaz sonunda transalp almaktı ama, bu yaz o kadar kaza haberi okuduk ki forumda.... sanırım suzi'yi de satıp bırakacağız bu sevdayı...

Bu sevda bitmez, tavsiyem cross motor ve dağlar olacaktır.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmetini eksik etmesin...

Allah rahmet eylesin üzücü bir kaza yaşanmış...

AŞIRI HIZa dikkat edelim arkadaşlar bir yere geç de olsa sağ salim gitmeye bakalım.

Allah rahmet eylesin :pale: , vefat eden abinin gsr 600 den evelki motosikleti neymiş bilen varmı?
GSR 600 ile 220km zaten tehlikeli :pr: granaj yok motosikletde o süratte granajsız motosikletle yürümek kolay değil , teker zaten ne kadar temas ediyoki yere :pale: lastikler ne durumdaydı ki kontrol gitti ve....

Çok üzüldüm...:salut:

AİLESİNİN ve MOTOSİKLET CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN...
Nur içinde yatsın,toprağı bol olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar