Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Hayırlı olsun hocam, gerek normal cublardan daha sağlam olması gerek görüntüsüyle ilgimi çeken bir model. Motordan daha detaylı bilgi ve olumlu geri dönüş gelirse danaya girer gibi sıfırını taksitle almayı düşünüyorum. Canlı görme şansın oldu motor göründüğünden daha büyük, diğer cublar gibi cılız bir şey değil. Biliyorum motor arazi motoru ama keşke çelik jantlı dubleksli olarakta satılsa. Biliyorum S50 modeli var ama onun tasarımını pek beğenmedim.

Hayırlı olsun, yeni videoları da bekliyoruz merakla.. Kazasız belasız yolculuklar şimdiden

Teşekkür ederim, cümlemize kazasız belasız sürüşler dilerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu motorla da 3bin km tur yaparsın ama forumdakıler hala 500cc altı motorla uzun yol olmaz der :D

Kısmetse kafamda uzun bir tur var, en azından şansımı D 915 te değerlendirmek istiyorum.

hayırlı olsun.. böyle hafif, orta derece arazide cayır cuyur gitmek ben de çok istiyorum son zamanlarda ya, instagramda falan rampalardan uçup kaçıp taşta toprakta tek teker yapan kardeşler çıkıyor karşıma, özeniyorum... cfmoto'nun yeni cross motoru mantıklı bir seçim olur mu acaba? gerçi benim hiç motur yok ki önce normal bi motur alayım. sonra bakarım. eyw.

Teşekkür ederim. Dilerim gönlünde ki motosiklete en kısa zamanda sahip olursun.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Bu modelin performansını ben de merak ediyorum. Şimdiden iyi yolculuklar.

Ne güzel motorun vardı. Umarım daha iyilerini alırsın.
Ben de offroad olmasa da hafif toprak yollara özenmeye başladım. Afrika mı alsam acaba? Gerçi @F54 ün AT yerinden oynatamamıştım ama neyse..
:D

Teşekkür ederim. Plakayı bastırmaya biraz sonra gideceğim daha denemedim, açıkçası bende merak ediyorum ne yapar, ne yapamaz. :ROFLMAO:

İsmet abi hayırlı olsun. Rabbim tekerine taş değdirmesin inşallah

Amin. Teşekkür ederim. Cümlemizin tekerine taş değmesin.

Hayırlı olsun ihtiyar kazasız belasız kullan.

Çok çok sağ olasın.

hayırlı olsun abi. kazasız belasız inşallah.

Sağ ol. Çok teşekkür ederim.

Abi hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Mütevazi ama becerkli olduğunu düşünüp merak ettiğim bir modeldi. İzlenimlerini bekliyoruz.

Sağ ol. Biraz kullanayım o zaman görüşümü paylaşırım.

İsmet Emmi hayırlısı olsun. Kazasız belasız bol bol km'ler dilerim.

Abi rota paylaşma konusunda belki şöyle bir şey yapabilirsin. Ben de Lüleburgaz'a gelirken konumumu forumda paylaşmıştım. Google Maps'den anlık konum paylaşımını aktif ederek, linki Instagram sayfanda paylaşabilirsin. Basit kolay ve pratik bir yol olacaktır. Yeter ki telefonun şarjı bitmesin. Onu da zaten yolculuk süresince motürden şarj edersin diye düşünüyorum.

Sağ ol.

Kısmet olursa en kısa zaman da yola çıkıp, gezimi de anlık konum olarak paylaşmak istiyorum. Tavsiyen için de teşekkür ederim.

Hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.

Çok çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam, gerek normal cublardan daha sağlam olması gerek görüntüsüyle ilgimi çeken bir model. Motordan daha detaylı bilgi ve olumlu geri dönüş gelirse danaya girer gibi sıfırını taksitle almayı düşünüyorum. Canlı görme şansın oldu motor göründüğünden daha büyük, diğer cublar gibi cılız bir şey değil. Biliyorum motor arazi motoru ama keşke çelik jantlı dubleksli olarakta satılsa. Biliyorum S50 modeli var ama onun tasarımını pek beğenmedim.

Teşekkür ederim.

Şu an itibariyle kullanma şansım olmadı, plakayı bastırmaya biraz sonra gideceğim. Kullandıktan sonra düşüncelerimi paylaşırım. Gördüğüm kadarı ile kemikli duruyor, bakalım yolda ne yapacak.

Yanlış bilmiyorsam, arazi ve bozuk yol için yapılanlar tel jant ve iç lastikli oluyor. Çelik jant sert bir yere çarptığında hasar alır veya lastik yerinden çıkar diye. Tel jant hasar alsa veya lastik köşeden atsa bile iç lastik olduğu için yolda kalmaz. Dezavantajı patlarsa tamiri daha zor oluyor.
50 cc olanı bende beğenmedim. Tabiri caizse bir deri, bir kemik görüntüsü var.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bu motorla da 3bin km tur yaparsın ama forumdakıler hala 500cc altı motorla uzun yol olmaz der :D
İsmet abi yapar o yolları ama ben zorlanırım, ben biraz daha hız, güç ve konfor arıyorum.
Ama İsmet abi o yolları o motorlarla yapıyorsa ben niye yapmayayım deyip gaza geliyorum, bizi de teşvik etmiş oluyor.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
İsmet abi yapar o yolları ama ben zorlanırım, ben biraz daha hız, güç ve konfor arıyorum.
Ama İsmet abi o yolları o motorlarla yapıyorsa ben niye yapmayayım deyip gaza geliyorum, bizi de teşvik etmiş oluyor.
4 vites 125cc arazi cub, uzun yol yapılır ama konforlu olamaz tabi. Millet 50cc Scooterlar dünya turuna çıkıyor. Önemli olan nasıl yapıldığı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
4 vites 125cc arazi cub, uzun yol yapılır ama konforlu olamaz tabi. Millet 50cc Scooterlar dünya turuna çıkıyor. Önemli olan nasıl yapıldığı.
aslında güzel motor, tam bizim trakya'nın köy yollarına göre. çocuklar 16 yaşına geldiğinde bundan almayı düşünebilirim, caddelerde gazlayacaklarına köy yollarında zıplasınlar.
Hele İsmet abi bir süre kullansın da görelim.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
aslında güzel motor, tam bizim trakya'nın köy yollarına göre. çocuklar 16 yaşına geldiğinde bundan almayı düşünebilirim, caddelerde gazlayacaklarına köy yollarında zıplasınlar.
Hele İsmet abi bir süre kullansın da görelim.
Özellikle tipi çok hoşuma gitti, kırsal alanda zıplamak için her yaşa hitap edeceğini düşünüyorum ama bizim cubların yerini alması için parçalarının bollaşması, piyasada yer yapması lazım.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
İsmet Abi hayırlı uğurlu olsun. Honda'nın CT90 serisine benziyor bu motor. Motor bloğu da yatay sanırım. İnşallah km başına yüksek manzaralı yollarda gezersin.

İsmet Abi hayırlı uğurlu olsun. Honda'nın CT90 serisine benziyor bu motor. Motor bloğu da yatay sanırım. İnşallah km başına yüksek manzaralı yollarda gezersin.

Teşekkür ederim. Honda ct125 in bire bir kopyası.

Hayırlı olsun...

Çok teşekkür ederim.

Çok çok sağ olasın.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.
Yazıldı mı kaçırmış olabilirim, Formulax diye bir markanın jeli var. Önden lastiğin içine sıkılıyor, patlamasını bayağı bayağı zorlaştırdığını söylüyor kullananlar. Tenere kullanan bir kaç arkadaşım sorunsuz kullandıklarını söylemişlerdi.

Hayırlı olsun.
Yazıldı mı kaçırmış olabilirim, Formulax diye bir markanın jeli var. Önden lastiğin içine sıkılıyor, patlamasını bayağı bayağı zorlaştırdığını söylüyor kullananlar. Tenere kullanan bir kaç arkadaşım sorunsuz kullandıklarını söylemişlerdi.

Teşekkür ederim.

Formulax jeli hatırlatmanız iyi oldu, hiç aklıma gelmemişti, yola çıkmadan kısmetse ilk fırsatta uygulatacağım.

Motosikleti
750x
Siz en azından zorlanarakta olsa yaparsınız, ben şahsen hiç yapamam, zamanında yaptık ama o zaman ki ekonomik şartlar ile o kadar oluyordu. Bahsettiğiniz gibi hız, güç ve konfor yoksa gezi eziyete dönüyor.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Hayırlısı olsun, Allah kaza bela vermsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar