Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.
Hayırlı olsun hocam, gerek normal cublardan daha sağlam olması gerek görüntüsüyle ilgimi çeken bir model. Motordan daha detaylı bilgi ve olumlu geri dönüş gelirse danaya girer gibi sıfırını taksitle almayı düşünüyorum. Canlı görme şansın oldu motor göründüğünden daha büyük, diğer cublar gibi cılız bir şey değil. Biliyorum motor arazi motoru ama keşke çelik jantlı dubleksli olarakta satılsa. Biliyorum S50 modeli var ama onun tasarımını pek beğenmedim.
hayırlı olsun.. böyle hafif, orta derece arazide cayır cuyur gitmek ben de çok istiyorum son zamanlarda ya, instagramda falan rampalardan uçup kaçıp taşta toprakta tek teker yapan kardeşler çıkıyor karşıma, özeniyorum... cfmoto'nun yeni cross motoru mantıklı bir seçim olur mu acaba? gerçi benim hiç motur yok ki önce normal bi motur alayım. sonra bakarım. eyw.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Bu modelin performansını ben de merak ediyorum. Şimdiden iyi yolculuklar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne güzel motorun vardı. Umarım daha iyilerini alırsın.
Ben de offroad olmasa da hafif toprak yollara özenmeye başladım. Afrika mı alsam acaba? Gerçi @F54 ün AT yerinden oynatamamıştım ama neyse..
İsmet Emmi hayırlısı olsun. Kazasız belasız bol bol km'ler dilerim.
Abi rota paylaşma konusunda belki şöyle bir şey yapabilirsin. Ben de Lüleburgaz'a gelirken konumumu forumda paylaşmıştım. Google Maps'den anlık konum paylaşımını aktif ederek, linki Instagram sayfanda paylaşabilirsin. Basit kolay ve pratik bir yol olacaktır. Yeter ki telefonun şarjı bitmesin. Onu da zaten yolculuk süresince motürden şarj edersin diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun hocam, gerek normal cublardan daha sağlam olması gerek görüntüsüyle ilgimi çeken bir model. Motordan daha detaylı bilgi ve olumlu geri dönüş gelirse danaya girer gibi sıfırını taksitle almayı düşünüyorum. Canlı görme şansın oldu motor göründüğünden daha büyük, diğer cublar gibi cılız bir şey değil. Biliyorum motor arazi motoru ama keşke çelik jantlı dubleksli olarakta satılsa. Biliyorum S50 modeli var ama onun tasarımını pek beğenmedim.
Şu an itibariyle kullanma şansım olmadı, plakayı bastırmaya biraz sonra gideceğim. Kullandıktan sonra düşüncelerimi paylaşırım. Gördüğüm kadarı ile kemikli duruyor, bakalım yolda ne yapacak.
Yanlış bilmiyorsam, arazi ve bozuk yol için yapılanlar tel jant ve iç lastikli oluyor. Çelik jant sert bir yere çarptığında hasar alır veya lastik yerinden çıkar diye. Tel jant hasar alsa veya lastik köşeden atsa bile iç lastik olduğu için yolda kalmaz. Dezavantajı patlarsa tamiri daha zor oluyor.
50 cc olanı bende beğenmedim. Tabiri caizse bir deri, bir kemik görüntüsü var.
İsmet abi yapar o yolları ama ben zorlanırım, ben biraz daha hız, güç ve konfor arıyorum.
Ama İsmet abi o yolları o motorlarla yapıyorsa ben niye yapmayayım deyip gaza geliyorum, bizi de teşvik etmiş oluyor.
İsmet abi yapar o yolları ama ben zorlanırım, ben biraz daha hız, güç ve konfor arıyorum.
Ama İsmet abi o yolları o motorlarla yapıyorsa ben niye yapmayayım deyip gaza geliyorum, bizi de teşvik etmiş oluyor.
aslında güzel motor, tam bizim trakya'nın köy yollarına göre. çocuklar 16 yaşına geldiğinde bundan almayı düşünebilirim, caddelerde gazlayacaklarına köy yollarında zıplasınlar.
Hele İsmet abi bir süre kullansın da görelim.
aslında güzel motor, tam bizim trakya'nın köy yollarına göre. çocuklar 16 yaşına geldiğinde bundan almayı düşünebilirim, caddelerde gazlayacaklarına köy yollarında zıplasınlar.
Hele İsmet abi bir süre kullansın da görelim.
Özellikle tipi çok hoşuma gitti, kırsal alanda zıplamak için her yaşa hitap edeceğini düşünüyorum ama bizim cubların yerini alması için parçalarının bollaşması, piyasada yer yapması lazım.
İsmet Abi hayırlı uğurlu olsun. Honda'nın CT90 serisine benziyor bu motor. Motor bloğu da yatay sanırım. İnşallah km başına yüksek manzaralı yollarda gezersin.
İsmet Abi hayırlı uğurlu olsun. Honda'nın CT90 serisine benziyor bu motor. Motor bloğu da yatay sanırım. İnşallah km başına yüksek manzaralı yollarda gezersin.
Hayırlı olsun.
Yazıldı mı kaçırmış olabilirim, Formulax diye bir markanın jeli var. Önden lastiğin içine sıkılıyor, patlamasını bayağı bayağı zorlaştırdığını söylüyor kullananlar. Tenere kullanan bir kaç arkadaşım sorunsuz kullandıklarını söylemişlerdi.
Hayırlı olsun.
Yazıldı mı kaçırmış olabilirim, Formulax diye bir markanın jeli var. Önden lastiğin içine sıkılıyor, patlamasını bayağı bayağı zorlaştırdığını söylüyor kullananlar. Tenere kullanan bir kaç arkadaşım sorunsuz kullandıklarını söylemişlerdi.
Siz en azından zorlanarakta olsa yaparsınız, ben şahsen hiç yapamam, zamanında yaptık ama o zaman ki ekonomik şartlar ile o kadar oluyordu. Bahsettiğiniz gibi hız, güç ve konfor yoksa gezi eziyete dönüyor.
Siz en azından zorlanarakta olsa yaparsınız, ben şahsen hiç yapamam, zamanında yaptık ama o zaman ki ekonomik şartlar ile o kadar oluyordu. Bahsettiğiniz gibi hız, güç ve konfor yoksa gezi eziyete dönüyor.