Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Motosikleti
Yamaha YBR 125 ESD 2016 / Honda CB250R 2022/ Honda Kinetic Zoom 2006
Hayırlı olsun. Kazasız ve mutlu günlerde kullanırsın inşallah.

Sevgili yaşlı ve acemi kardeş, Umreye gitme fikrini tavsiye eden arkadaşımız birde güzergah rotası çizse çok iyi olur hangi yoldan gitmeli diye, Suriye üzerindenmi,Lübnan üzerindenmi ,Ürdün üzerindenmi,yoksa bildiği güvenlikli bir ülke üzerindenmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kazasız belasız olsun güle güle kullan

Çok teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız günler dilerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yakın arkadaşla şöyle bir şey alıp üzerine 1 2 çanta atıp yavaş yavaş binlerce km yol gitme hayalim vardı epeydir. dev gibi motorlarla yol gitmekten çok daha cazip geliyor.

Bence de güreşmeden ufak motosiklet ile geziler daha güzel olur. Zaman problemi de yoksa bir an önce gitmenin de önemi kalmıyor.

Hayırlı olsun. Kazasız ve mutlu günlerde kullanırsın inşallah.

Amin çok teşekkür ederim.

Abi hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

Çok sağ ol, çok teşekkür ederim.

Sevgili yaşlı ve acemi kardeş, Umreye gitme fikrini tavsiye eden arkadaşımız birde güzergah rotası çizse çok iyi olur hangi yoldan gitmeli diye, Suriye üzerindenmi,Lübnan üzerindenmi ,Ürdün üzerindenmi,yoksa bildiği güvenlikli bir ülke üzerindenmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karayolu ile gidenlerin çeşitli paylaşımları var sosyal medyada, yoların güvenli olduğunu söylüyorlar ama ne kadar güvenli bilmiyorum.

Gördüğüm kadarı ile Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan şeklinde gidiyorlar. Bilmiyorum kafamda netleşen bir şey yok, zamana bıraktım.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Çok sağ olasın, çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Sana bunlar yakışıyor abi , daha doğrusu bunlarla gezmek. Çok daha güzelleride senin olsun ama, 100 lük Falcon la yaptığın gezileri ben tekrar tekrar izliyorum. Ne zamanki motoru değiştirdin, bizden uzaklastın.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm.

Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu.

Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması dileğimle.
Ooo hayirli olsun, merak ettigim bir motosikletti. Kazasiz belasiz surusler.
Bunlar honda ct trail serisinin klonu. Hani bizde kuba, mondial vb cg uretiyor ya, onun gibi.

Hayırlı olsun ,ben de 50 cc olanı vardı
Aaa, bilmiyordum. Nasildi peki 50ligi?

Sana bunlar yakışıyor abi , daha doğrusu bunlarla gezmek. Çok daha güzelleride senin olsun ama, 100 lük Falcon la yaptığın gezileri ben tekrar tekrar izliyorum. Ne zamanki motoru değiştirdin, bizden uzaklastın.

100 cc ile gezmek güzel tekrar da gezerim sağlık, sıhhat ve kısmet olduktan sonra ama diğer motosikletle eşimle gezme şansı yakaladım, beraber kamp yapmak bence çok güzeldi, bunu 100 cc ile yapamazdım. Bu ailecek motosiklet ile gezip, kamp yapmak isteyenler içinde bir örnek olarak düşünmek lazım.

Sonuçta 100 cc ile iki Türkiye turu artı Bulgaristan, Yunanistan yaptım. Yol olarak yapılabileceğini görmüş olduk. Biraz değişiklik iyidir diye düşünüyorum.

Ooo hayirli olsun, merak ettigim bir motosikletti. Kazasiz belasiz surusler.
Bunlar honda ct trail serisinin klonu. Hani bizde kuba, mondial vb cg uretiyor ya, onun gibi.

Teşekkür ederim. Biraz kullanayım izlenimlerimi paylaşırım.

Evet dediğiniz gibi almadan önce biraz araştırdım, bir çok ülkede farklı isimlerle satılıyor, İşin şaşırtıcı tarafı bunu Çin de üç farklı fabrika üretiyormuş.

Zongshen, Lifan, Loncin.

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom 800 DE
Hayırlı olsun, yeni videoları da bekliyoruz merakla.. Kazasız belasız yolculuklar şimdiden

Motosikleti
D400
Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm.

Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu.

Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması dileğimle.

bu motorla da 3bin km tur yaparsın ama forumdakıler hala 500cc altı motorla uzun yol olmaz der :D

hayırlı olsun.. böyle hafif, orta derece arazide cayır cuyur gitmek ben de çok istiyorum son zamanlarda ya, instagramda falan rampalardan uçup kaçıp taşta toprakta tek teker yapan kardeşler çıkıyor karşıma, özeniyorum... cfmoto'nun yeni cross motoru mantıklı bir seçim olur mu acaba? gerçi benim hiç motur yok ki önce normal bi motur alayım. sonra bakarım. eyw.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Bu modelin performansını ben de merak ediyorum. Şimdiden iyi yolculuklar.

hayırlı olsun.. böyle hafif, orta derece arazide cayır cuyur gitmek ben de çok istiyorum son zamanlarda ya, instagramda falan rampalardan uçup kaçıp taşta toprakta tek teker yapan kardeşler çıkıyor karşıma, özeniyorum... cfmoto'nun yeni cross motoru mantıklı bir seçim olur mu acaba? gerçi benim hiç motur yok ki önce normal bi motur alayım. sonra bakarım. eyw.
Ne güzel motorun vardı. Umarım daha iyilerini alırsın.
Ben de offroad olmasa da hafif toprak yollara özenmeye başladım. Afrika mı alsam acaba? Gerçi @F54 ün AT yerinden oynatamamıştım ama neyse..
:D

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Bu modelin performansını ben de merak ediyorum. Şimdiden iyi yolculuklar.

Ne güzel motorun vardı. Umarım daha iyilerini alırsın.
Ben de offroad olmasa da hafif toprak yollara özenmeye başladım. Afrika mı alsam acaba? Gerçi @F54 ün AT yerinden oynatamamıştım ama neyse..
:D
Sağol abi, alıcam ya elim ayağım titremeye başladı valla aranıyorum... NC'nin yanına bi tane cross çek oyuncak olsun :D

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Abi hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Mütevazi ama becerkli olduğunu düşünüp merak ettiğim bir modeldi. İzlenimlerini bekliyoruz.

Motosikleti
Hero Dash 125
Birde İnstagramdan anlık olarak rotayı paylaşmak istiyorum ama nasıl olacak pratik olarak bilmiyorum. İsteyen takip eder beraber gezeriz diye düşünüyorum.

İsmet Emmi hayırlısı olsun. Kazasız belasız bol bol km'ler dilerim.

Abi rota paylaşma konusunda belki şöyle bir şey yapabilirsin. Ben de Lüleburgaz'a gelirken konumumu forumda paylaşmıştım. Google Maps'den anlık konum paylaşımını aktif ederek, linki Instagram sayfanda paylaşabilirsin. Basit kolay ve pratik bir yol olacaktır. Yeter ki telefonun şarjı bitmesin. Onu da zaten yolculuk süresince motürden şarj edersin diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar