yakın arkadaşla şöyle bir şey alıp üzerine 1 2 çanta atıp yavaş yavaş binlerce km yol gitme hayalim vardı epeydir. dev gibi motorlarla yol gitmekten çok daha cazip geliyor.
kazasız belasız olsun güle güle kullan
yakın arkadaşla şöyle bir şey alıp üzerine 1 2 çanta atıp yavaş yavaş binlerce km yol gitme hayalim vardı epeydir. dev gibi motorlarla yol gitmekten çok daha cazip geliyor.
Hayırlı olsun. Kazasız ve mutlu günlerde kullanırsın inşallah.
Abi hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Sevgili yaşlı ve acemi kardeş, Umreye gitme fikrini tavsiye eden arkadaşımız birde güzergah rotası çizse çok iyi olur hangi yoldan gitmeli diye, Suriye üzerindenmi,Lübnan üzerindenmi ,Ürdün üzerindenmi,yoksa bildiği güvenlikli bir ülke üzerindenmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Ooo hayirli olsun, merak ettigim bir motosikletti. Kazasiz belasiz surusler.
Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm.
Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu.
Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması dileğimle.
Aaa, bilmiyordum. Nasildi peki 50ligi?Hayırlı olsun ,ben de 50 cc olanı vardı
Sana bunlar yakışıyor abi , daha doğrusu bunlarla gezmek. Çok daha güzelleride senin olsun ama, 100 lük Falcon la yaptığın gezileri ben tekrar tekrar izliyorum. Ne zamanki motoru değiştirdin, bizden uzaklastın.
Ooo hayirli olsun, merak ettigim bir motosikletti. Kazasiz belasiz surusler.
Bunlar honda ct trail serisinin klonu. Hani bizde kuba, mondial vb cg uretiyor ya, onun gibi.
Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm.
Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu.
Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması dileğimle.
Ne güzel motorun vardı. Umarım daha iyilerini alırsın.hayırlı olsun.. böyle hafif, orta derece arazide cayır cuyur gitmek ben de çok istiyorum son zamanlarda ya, instagramda falan rampalardan uçup kaçıp taşta toprakta tek teker yapan kardeşler çıkıyor karşıma, özeniyorum... cfmoto'nun yeni cross motoru mantıklı bir seçim olur mu acaba? gerçi benim hiç motur yok ki önce normal bi motur alayım. sonra bakarım. eyw.
Sağol abi, alıcam ya elim ayağım titremeye başladı valla aranıyorum... NC'nin yanına bi tane cross çek oyuncak olsunHayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Bu modelin performansını ben de merak ediyorum. Şimdiden iyi yolculuklar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne güzel motorun vardı. Umarım daha iyilerini alırsın.
Ben de offroad olmasa da hafif toprak yollara özenmeye başladım. Afrika mı alsam acaba? Gerçi @F54 ün AT yerinden oynatamamıştım ama neyse..
![]()
Benim önce Nc yi değiştirmem lazım. 1000 cc üzeri güzel bir yol endurosu almalıyım. Sonrasında toprak işlerine bakacağım.Sağol abi, alıcam ya elim ayağım titremeye başladı valla aranıyorum... NC'nin yanına bi tane cross çek oyuncak olsun![]()
Birde İnstagramdan anlık olarak rotayı paylaşmak istiyorum ama nasıl olacak pratik olarak bilmiyorum. İsteyen takip eder beraber gezeriz diye düşünüyorum.