[Muğla - MT]

mes

buluşma noktamız herhalde aynı yer.
nerelerde kaldınız ,motorum benim gibi paslanmaya başlamıştı.
tekrar buluşulacağı günü düşünüyor heyecanlanıyorum.
hepinizi çok çok özledik.selamlar

Omurcalı abim seni yine buralarda görmek ne güzel.Kısmetse cumartesi gecesi sıkı bir sezon açılışı yapıcaz.Afife ablama sevgiler selamlar.Görüşmek üzere:rendeer:

ooo abiler gelmişler,hoş gemişsiniz...
bu arada gelir gelmez gezi planı falan süper olmuş,inşallah o gezide görüşmek üzere..(katılmaya çalışcaz..)

Yine geç kaldım yine :pr::pr::pr: Dünyanın en yakışıklı motor kullanıcısı olan Omurcalı ağbim de siteye girmiş ben yine yoktum. :rendeer: Cumartesi akşam görüşmek dileğiyle:bounce:

merhaba arkadaşlar yakın zamanda motor gezisi varsa ben ve arkadaşlarım katıl mayı düşünüyoz. hafta sonu olursa seviniriz. nerden baksak 5-6 motor varız.

ewt hareket başlamış işte olay budur yaa en sonunda yaz ayına dusman olacam ...:pr:

pazar günü ben eşim ve cıbırım hazır kıta olacagız haberiniz olsun görüşmek dileğiyle...herkese sevgiler..:rendeer::rendeer:

rota neresi??

cumartesi yokum pazar günü eşimle geliyoruz. saat ve rota buluşma yerleri bunlarıda yazabilirmiyiz? :p :) sevgiyle kalın pazar günü görüşürüz.

Dalaman ve Ortaca'dan pazar günü katılacak arkadaşlar saat 0845'de Ortaca Şevikoğlu marketin önünde buluşmayı öneriyorum.

merhaba

arkadaşlar motor nasılnasıl ama

allaha şükür ilk yağmurumuzuda aldık. arkadaşlar hava yağmurluda olsa karlıda olsa fırtınada kopsa pazar günü marmaristeyim!!!!!!!!!!

Yağmur halen tufan misali iniyor Dalaman havalimanı'na Meteorolojiye göre haftasonu parçalı bulutlı ve 30derece civarı.Yani tam motosiklet havası:cat:

oh oh süpper :) allahın izniyle bi kaç eksiğimiz< olacak ama genede güzel bi başlandıç olacak gibi :) bu arada zined pazar günü sen ve arkadaşların bize katılabilir. ama grup sürüşü olacak. cbr 600f le dayanabilecekmisin? P :)

4 günlük zorlu dağ koşullarından sora net e girdik sonunda ...millet toparlanmaya başlamış...arkadaşlar gıpta ile izleyeceğim gezilerinizi.

seneye kış sezonunda aranızda bulunmak dileklerimle.

arkadaşlar telefon numarası veremiyorum üzgünüm.tel numarası versem dahi ben haftanın 3-4 günü yokum ne yazıkki.

korti bende seni özledim kardeşim.benim yerimede gezin kaldı kaldı 10 ay:salut:

alper seninle özel gkonuşuruz gelince bir sağ dönebilirsem şuradan gerisi kolay.ŞARTLAR ZOR BURADA.ekim ocak sezonu muhtemelen karakol görevim var şu anda 4-5günlük operasyon koşuyoruz.fazla bulunamıyorum uzun süre yazamam kendinize çok iyi bakın

:) kardeş allah kolaylık versin. 0545-277-6499 numaram şahin bi isteğin ihtiyacın olursa muhakkak hiç çekinmeden ara çünkü ben askere gidince hepinizi arayıp bişiler istiycem ona göre :p

oh oh süpper :) allahın izniyle bi kaç eksiğimiz< olacak ama genede güzel bi başlandıç olacak gibi :) bu arada zined pazar günü sen ve arkadaşların bize katılabilir. ama grup sürüşü olacak. cbr 600f le dayanabilecekmisin? P :)

gideceğimiz yerlere bağlı. eğer çiftlik düşünüyorsanız bende honda beat im le gelirim. bu arada nereye gideceğiniz bellimi. benim arkadaşlara haber vermem lazım. cuma gününe kadar rota belli olursa iyi olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar