Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bırak duygu sömürüsünü bigboy sırf 3 yoldaki hemşireyi görmek için kaş patlatan adam ilk defa gördüm. dmek emrahın bacağını diken hemşireleri görsen kafa göz bırakmıcan kendinde
KARDEŞ ARAMIZDA YABANCI YOK BİZ BİR AİLEYİZ ALLAHTAN BİZ YETİŞTİK YOKSA 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK HASTANELİK ETCEKTİ SENİ BUARADA SONRADAN ÖĞENDİM ÇOCUK 11 DEĞİL 10 BUÇUK YAŞINDAYMIŞ.:cherry:
eee beyler ben bu akşam video işinide hallederim gerçi youtub a attım ama olsun. isteyen olursa youtube de racing alper diye arama yapsın ordan benim kullanıcı adıma tıklayıp bütün videolarıma bakın orda muğla mt var onu seyredin.
Arkadaş lar çok üzülerek söylüroyum yaklaşık 10 gün lüğüne İzmir e gidiyorum önümüz de ki geziye katılamıyacam.Belki diğerine de ama net ten gezileri takip edicem::crying::Sağlıcakla kalmanız dileğiyle....
arkadaşlar salı gecesi saat 01:00 civarlarında halı saha maçında ayağımı kırmış bulunmaktayım ... aman kendinize dikkat edin bu aralar bişeyler oluyo herkese daha fazla kotu haber almak istemiorum ...
gezilere katılamasamda artık 30 gun boyunca bol bol sitede takılcaz ole gorunuyo ...
alper arkadaşım saolsun geçmiş olsun linki açmış ...