[Muğla - MT]

arkadaşlar bu seferki gezi gerçekten en iyi gezilerden biri oldu taki gaz telim kopana dek:pr: ...
ama artık bitti son gezim oldu onla.en kısa zamanda değistirom.

önmüzdeki haftadaki gezilere katılamıyabilirim şahin abi senide salı günü uğurluyalım ama akşam mı sabah mı 08:30

tırtır kardeş hos geldin... marmaristeki senmiydin tek teker

herkese merhaba.ben daha yeni üye oldum ama hemen buldum sizi:)

a.s kardeş gruba hosgeldin :) bende senin gibi yeniyim baya iyi agirliyolar yenileri burda :) bu arada pazar günkü gezide resim falan cektinizse eklermisin gezilerdeki topigimize?

bu arada bu gezi benim gördüğüm en güzel gezilerden biriydi :) :cat:

ArkadaŞlar Herkese 1 Yil Boyunca Veda Etmek Zor Olacak 2 Hafta Sonu Bİrlİkte OlduĞum TÜm Kankalarima Selamlar.kendİnİze İyİ Bakin

alaha emanet ol şahin gelemedim uğurlamaya kusra bakma iş yüzünden
allaha emanet ol...

ArkadaŞlar Herkese 1 Yil Boyunca Veda Etmek Zor Olacak 2 Hafta Sonu Bİrlİkte OlduĞum TÜm Kankalarima Selamlar.kendİnİze İyİ Bakin

uğurlamaya gelemedim kusra bakma kardeşim :pale:
allaha emanet ol şahinim .....:salut::salut:
dualarımız seninle .....:wiinkk:
mugla mt senınle gurur duyuyor:rendeer::rendeer:....

Muğla MT adına uçağın kapısına kadar eşlik ettim.Seneye yine uçağın kapısından alır getiririm.

yolu açık olsun .....
arkadaşlar olmazsa bi gezi de doğubeyazıta düzenleyelim ..:)
en kısa zamandaaaa dönmen dileğiyle...

onu bunu bırakında bu pazar nasıl yapıyoruz kimler geliyor? c.tesi geceden çıkarsak kamp falan olacakmı? olacaksa bi yer biliyorum ama marmarisin dışında dalmaya giderdik oraya yıllar önce. oraya gidebiliriz. çok güzel bi mekandı yıllar önce. ayın koyu diye biyer tam bir kamp alanı. ama bana bişiler söleyin. plan yapalım :)

selam millet bn bu foruma yeni üye oldum hemen kendi memleketimin sıcak canayakın insanlarını buldum bn de mugla ula dan enderr

merhaba ender aramıza hoşgelidn. benim nicke bakma sen oflu yzıyo ama bende muğla marmaris ortaca aralarındanım :)

Selamlar Muğla Mt.

Evet sevgili arkadaşlar yavaş yavaş güzel gezi planlarını yapmaya başlayalım derim artık. Sevgili arkadaşlar gece kalmalı kamp şeklinde gezi düşünüyorsanız ben size İNBÜKÜ diye bir yer var orayı tavsiye ederim. Hiç olmazsa içinde büfesi ve tuvaletleri , duşları olan bir yer. Çadırları olan arkadaşlara tavsiyem olur. Çadır başı 12 ytl. Eğer düşünürseniz ben varım. Marmarise 35 Km Datça yolu üzerinde bir yer. Marmok festivaline giden arkadaşlar Önünden geçmişlerdir. Sizlerden haber bekliyorum. Selamlar.

çubucakmı? orasıysa ben en son oraya gittigimde faaliyetde deilfi. ben varım hertürlü. ha pansiyon ha çadır farketmez benim için :)

Bu hafta sonu masafirim var haftaya yıllık iznim var.Bana 2-3 hafta kadar izin yazın.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar