[Muğla - MT]

:cherry: yok yok bu sefer olmass. benderimki ortacada dalaman ekibiyle isiklarda bulusup ordanda köyceğize ordan sonrasini hallederiz zaten nasilsa burda konuşulanlar olmicak :) bence plansiz gidelim öyle daha çok eyleniriz. amacimiz yüzmek ve eylenmek olsun ve amacımıza uyacak heryere gidelim bence :)

beyler pazar günü sabah saat 08:00 de stadyumun orda olacaz bigboy seninle istersen ışıklarda buluşup beraber gidelim ok? bu pazar bomba gibi bi gezi olacak kendinizi hazirlayin.

ok bende onura ulaşım....mutlaka bencede deniz olsun....
benim numarımı veriom 05547729288

Selamlar Köyceğiz ve Ortaca tayfaları. Pazar günü bir aksilik yaşamazsam geziye bende katılmak isterim. Şahin senin cep numaran hala aynıysa pazar günü ararım seni Tüm Muğla MT ye selamlar.

vaay güzel ya bu seferde güzel kadroyla gidiyoruz bu arada benim motora müştyeri bulmuşlar beyler. motoru satabilirim çünkü çok hayırlı bi sebebim olabilir inş :)

kadro tamam ben saat 8.30-8,45 arası arka taraftaki halin ordayım,
çahin abi onuru ararmısın bende eski numarası var da yada sen bana numarasını versene.....
can abini gelemiyeceğine çok üzüldüm neyse onun içinde gezeriz :)

hayır bigboy kardeş pazar erken kalkıyoruz bak:wiinkk:8-8.30 gibi köyceğizde stadın orada bekliyor olacağım sizi

tamam şahin abi ozaman ben direk köyceğiz stadyumuna gelecem ozaman,8-20 de stadın yanında bekliom...
onura ulaşabildinmi abi onu untma sonra niye haber vermedin demesin....

bigboy benide alsana sabah saat 8 de ortacadan! ben köyceğizdeki stadi falan bilmiyorum :salut: benide al ok?

alper abi ben seni bu arka daki hlain karşısındaki ağacın altında saat 8-00 de bekliom selim ve gelecek arkadaşlarımızıda saat 8-10 e kadar bekliyecem....

şahin abi bende ekledim senin bnde gözüküo ama hep meşgul yada dışarda gösterio....
gezide görüşürüz nete giremerzsem haber vermek için numaramı en başta verdim........

arkadalşlar 7.30 7.45 arası ortaca dalaman tayfası
ortaca halin karşısında olalım
birlikte köyceğizde şahine buluşuruz

::uzgunum: ben gelemiyorum hem hastayım hemde 16:00 da işbaşı yapacağım..::xcrying:

size ii geziler arkadaşlar emin olun illegalin ruhu sizlerle olacak ....::melek02:

kazasız belasız geziler::139::::139::::139::

bu seferki gezi 10 numara bi gezi oldu bence ama tam resim cekemedik bizde zaten makine yoktu :( ben polenaya sorayim onda varsa atsin buraya!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar