[Muğla - MT]

can abi ben varım artık gezmenin zamanı geldi ve artık ehliyetimide aldımmmm senden haber bekliyorum onurada söylüom gelebilcekse gelsin diye :)

mes

Muğla mt ,az önce Kuvva ile görüştüm Kuşadası belediye bandosu eşliğinde bizi bekliyorlar.:queen: 8 + diye rezervasyon yaptırdı :Kesin katılacaklar cuma sabahına kadar isim yazdırsınlar....sonra yıldızları seyredersiniz sabaha kadar ona göre:queen::queen::queen::rendeer:

listede benim niye adım yok?Saygıda kusur mu ettim?İstemiyorsanız gruptan ayrılırım:silent::farao:

bi aksilik olmazsa geliceğim arkadaşlar iki oldu bi taneside hafta sonu bodruma gelmek istiyor.bakaım nası çıkıcaz bu işin içinden :).mes üstadı yanlız göndermek olmaz oralara katılma çabalarım devam edecek...perş netleşir

Mes Badem listede neden benim de ismim yok diye soruyor karışmam vallahi ısırır:queen::queen::queen: yoksa beni sevmiyorlarmı diyor:queen:

hmmm zanlımca ben c.tesi olacak hiç bir geziye katilamam. c.tesi aksam bosum ve pazar günü. eyer olurda pazar günü bi gezi olursa bende katilirim. inşallah düşüncelerimde yanılırımda grup sıcak kanlı cıkar.

en kısa zamanda görüşmek ve yazdıklarıma cevap almak ümidiyle simdilik a.e.o!!!

oflu kardeş bodrum tayfası bi gezi ayarlarsa bekliyoruz mutlaka,izmir mt ile kuşadasında buluşacağız tanışmak için pazar kop gel istersen beraber döneriz sevgiler...

sevgili MUĞLA MT

sizleride kuşadasında görmekten büyük mutluluk duyacağız...herşeyin gönlünüzce olması dileğimle..

adada GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZZZZ :mrgreen::mrgreen:

öptümm sizi :cherry:

muğla mt sınırları aşmış iice helal valla ...:cat:
umarım guzel bi gezi olur kazasız belasız...
ii eglenceler ...:cat:

iLLeqaL:rendeer:

İLLegal kardeş seni de aramızda görmeyi isterdik ama biliyoruzki işler var. sana kolay gelsin diyoruz en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:rendeer:

mes

Bluewind benim avatarda ki farlar yanmıyo...akü de sağlam ne iş...:queen::queen:

İLLegal kardeş seni de aramızda görmeyi isterdik ama biliyoruzki işler var. sana kolay gelsin diyoruz en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:rendeer:

eet işler bayagı yogun umarım katılma şansı bulurum....:pale:
haftaya olamasa bile ondan sonraki hafta neden olmasın :queen:
ii gezmeler ...:rendeer:

Kuşadasına gidemeyen Muğla MT üyeleri. Pazar saat 11.00 da Köyceğiz de sahilde toplanalım. Hava, yol ve katılımcı durumuna göre gezimizi planlayalım.
-Belen kahvesine okey oynamaya gidebiliriz.
-Yuvarlakçay'da balık yiyebiliriz.
-İztuzu'nda deniz sefası yapabiliriz
-vs vs vs seçenekler sayısız.

Bu kuşadasına Bodrum Marmaris tayfası harici gelen yokmu arkadaşlar??

Son düzenleme:

mes

baris abi her ne kadar foruma fazla giremesekte bizide unutma MARMARIS bizide ekle artik listeye

barış'ın listeye ekleyeceği çok şey var ancak vakit bulamıyo:queen:

biz yarın 3 motor, bi twinsport bir de transporter olmak üzere Milas'tan Kuşadasına hareket ediyoruz.Adadan bişey isteyen varsa söölesin:queen::rendeer:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sabah 10:00 da yoldayız Muğla MT Muğla MT hey hey hey görüşmek dileğiyle:rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar