[Muğla - MT]

gayet normal ne yazıkki bayan tanışma topicleri hep biraz sorunlu oluyor.siz bakmayın onlara:mrgreen: aramıza tekrar hoşgeldiniz.:rendeer:
umarım gezi yazılarımızın bir çoğunu inceleme fırsatı bulmuşsunuzdur.katılan arkadaşlarımızın sıcaklığı ortamı da sıcak yapıyor.umarım bu pozitif ortamda sizide aramızda görürüz.

şahinbirinci teşekkürler zaten siteye üye olma sebebim muğla bölümüydü
7'den 70'e renkli bir grup gerçekten harika

selam biz mehtap ve kader adında iki motorcuyuz ilgi ve alaka bekliyoruz bize yazın canım by by

abi iki dakika bilgisayarın başından ayrılmıştım resimleri gösterdiğim arkadaşlar yazmışlar hemen

abi arkadaş??:p nasıl arkadaşlar grubun bekar üyeleri tanışmak isteriz haberin olsun

arkadaşlar o mesajı yazan haluk ve tayfun adında iki takoz.beni karıdanmı boşatacaksınız ben ne arar öyle arkadaş tövbe tövbe...

mes

anason,anason...:queen: :queen: :queen:

şahin kardeşim bu hafta sonu yağış gösteriyo...Galiba benim tur iptal...:pale: haftaya inşallah..napalım bu aylar bööle:)

Son düzenleme:
bana eserse birde hava güzel olursa bir cesaret topladımmı bodrum yaparım size ce ee derim

ver gaazzzzzzzzz ehehehe::biggrinn ::biggrinn ::haapppy: ::haapppy: cumartesiye bağlı abi yoğun olmazsam ya siz çıkarsınız ya ben::exclaim:

ben değilde havalar namerd çıktı:salut: cumartesi için hava yağışlı

Son düzenleme:
arkadaşlar bizim murat abinin kızıl kadillak ya da fıstığı diğelim (RR)
moto aktüel'de kapak güzeli olmuş
yanında da barış abi'nin hyosung'u paparaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:queen:

lord nbr görüşmeyeli.hayırlı haberlerini bekliyoruz muğla mt olarak.bu arada selim sakalsız sanki yabancı biri olmuşsun yaww.bugünkü çay için çok teşekkürler.
bu arda bankadan para çekip hem gözlüğü hemde maskeyi aldım sonunda.bi abimizde kanuni seyhan 250 liği satıyrmuş.onunda çantaları 30-40 ytlye denk getirirsem çok ii olacak.

bu arda yan çanta almak isteyenler ortacada 50 ytl deriler.sosisler 20 ytl

saçlar da giderse sen o zaman gör bakalım
15 yaşındaki çocuklara benzerim artık
ayp ettin hacı ya bi çayın lafı mı olur :cat:

dur hacı bi emekli olayım da ...
ak saçlı ak sakallı gandalf olcam :queen:
sana da şööle bir erkin koray stili süper olur :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar