[Muğla - MT]

Süper Moderatör (BBRR)
bora gelemiyo ben hanımla katılacam bu sefer Muratı aradım murat tam belli değil vatanoğlu kesin geli,rim demiş ..şimdilik marmaris bu şekilde

mesut abi 11.00 gibi biz kaplıcaya yola çıkarız sanırım.en fazla 11.15 olur gibime geliyor.yinede barış abiye danışsak olurdu.siz kaç gibi köyceğizde olursunz

mesut abi ekle beni msn e:pr:

plan güncellendi.melda ablalar geç çıkacaklarından dolayı mangala yetişecekler.sahilde bizi bekleyecekler...bizde kaplıca dönüşü onları alacağız.buluşma yeri köyceğiz sahilde aynı yerde.alışverişi öyceğizden yapabiliriz

arkadaşlar vakit geldi kuşanın kılıçları cenk vaktidir vakit.sabah 9.oo tansaş ileri bodrum ses ver... murat nerdesin abi...şahin bekle kardeşim geliyoruz...mehmet abi ateşi bol tut...allah allah kim tutar muğla mt yi

ömer abi kim tutar seni muğlanın eros u türkiyenin milli serveti.ben yatayım artık herkese ii geceler...sabaha görüşmek dileklerimizle...

mes

arkadaşlar vakit geldi kuşanın kılıçları cenk vaktidir vakit.sabah 9.oo tansaş ileri bodrum ses ver... murat nerdesin abi...şahin bekle kardeşim geliyoruz...mehmet abi ateşi bol tut...allah allah kim tutar muğla mt yi

vatanoğlu bizde bağırmaktan ses mes kalmadı.Senden çıt çıkmıyordu ama şükür duydun bizi:queen: görüşmek üzere:cherry:

ohooo mesut abimizde buradaymış.abi ben melda abla ile konuştum..mangala yetişeceksiniz sanırım.sabah biz bi kaplıca yapacağız.dönüşte sizi sahilden alırız

mes

Şahin kardeşim sen daha yatmadın mı?Bak sabah geç kalacaksın.:queen:

yok abi ne yatması en geç ben kalkacağım yarın 8.30 da.:queen: şaka bir yana yatacağım ama biraz işim vardı...neyse ben kaçayım artık diyecem yine burlarda olacağım

Abi savaş mı çıktı nerde??
Miğfer takıldı , At hazır , zırhlandık bekliyoruz :cat:
Birtek flama eksik :pr: onu da halletcem

ömer abi bir yazıor sonra bi sindiriyor...
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
sahinbirinci+, lordskeldan+, nmurataydin+, vatanoğlu

mes

Ey Muğla mt uyumayın .Bugün ki resimleri yükleyeli 2 saat oldu.Şunu bi güncelleyin .Başlık çok gerilere düştü. Muğla mt 25.02.07 Köyceğiz turu:queen:

oyyy otyyy daha yeni girdim eve fahri muğla temsilcii olduk valla.sizden sonra kaplıcaya geri döndüm oradan gökovada rakı balık kahve içmeye sahile indik n ihat abiyle....hemen güncellyiorum

haftasonu hava durumuna göre ben evde oturamam gezelim diyen arkadaşlar haberleşelim.ben haftasonu çıkarım hava güzel olursa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar