[Muğla - MT]

mes

bana hepsi uyar...Xeyna kesin olmamakla beraber 'gelemiicem'der gibi oldu...eger gelemezse ben de tek gelirim napiim:pale: yatılı:p

şimdi bende gelemiyceğim diyecem kızarsınız diye korkuyorum.
ben yarın ödemişe gideceim arkadaşlar.cumartesi dönmüş olurum tahminen.ama yaptığınız planları banada bi mesajla iletirseniz çok sevinirim.geçen sefer oteldeki kablosuz bağlantıdan verim alamamıştım.haberiniz olsun.

Bana da herşey uyar hava durumu belli mi
Ona göre bişeyler yaparz
Mesabi ellerin dert görmesin
Naapalım kafa dalgın olcek o kadar :cherry:

bana hepsi uyar...Xeyna kesin olmamakla beraber 'gelemiicem'der gibi oldu...eger gelemezse ben de tek gelirim napiim:pale: yatılı:p

ah benim canım arkadaşım. ya böyle yaparsan, iki elim kızıl kanda olsa yine de bırakmam seni tek başına :) ne yapalım, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :) ama program bir kesinleşsin bakalım ;)

mes

şahin gelmezse olmaz bu iş...inekler mecnun olurlar:queen: :queen: :queen:

yaşasın Muğla Mt...Hepinizi çok seviyorum değerli arkadaşlarım...(birden içimden geldi):rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
herkes fikrini söylesin bakalım.ama bana kalırsa mangalı gökovada yapsak ii olmazmı??her plana uyarım:cherry:[/QUOTE]

gökova olabilir,hem xeyna ve mes e daha yakın olur hemde iki hafta üstüste köyceğiz yapmamış oluruz.yakın olunca katılımda artabilir.

üst satırdaki yapmaya çalıştığım şahinden alıntı idi

Son düzenleme:
evet arkadaşlar siz kararlaştırın bana haber verirsiniz ben bir kaçgün olmayacağım.bende her türlü plana uyarım

Yaw Mes abi bir geldin pir geldin
Bak sonra gelmezsen kim çekecek fotoları
Sonra kontak açık kalcak Barış abi el atcak.....
İster ikiteker ister 4teker ya da palet
Valla bööle çok keyifli oldu
Hep bööle devam etsin
Gökova fena olmaz ama Meteoloji uzmanlarımız yok
Şahin Banroabi Bi el atın bakalım :p

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar bu hafta sonu proğram şöle
saat 10 da köyceğizde olalım yanımıza poğaça ve simit alalım ..basalım direk kaplıcaya orda rica eder çay yaptırırız . bırakalım bedeni şifalı sulara ..saat 1-2 ye kadar orda takılalım ordanda basalım mehmet abinin toparlardaki eve mangalımızı yaparız ..
bence bumudur ???...

tabiki budur...:p

mes

uyar...herkes geliyo mu?
Bak o kadar yol gelicez.herkesi orada isteriz ona göre...Bodrum'dan ne getirelim size?:queen:

eee listeyi görelim :) kim var kim yok, geçen haftaki grubu tam tekmil sayıyorum zaten, yeniler el kaldırsın :)

mes, bodrumdan beni götürüyorsun ya! daha ne :queen: :queen: :queen:
(bende de megalomani had safhada yani):queen: :queen:

mes

Xeyna ile geliyoruz(normal şartlarda):queen: Pazar ola,hayrola:cat: :queen:

Bu hafta sonu Manavgat'a gidiyorum,öbür hafta Isparta'ya gitmeyi planlıyoruz. Bana 2 hafta müsaade.:)

mes

yazık hocam..çok şey kaçırıyorsun...neyse sen işine bak...sonraki gezilerde telafi ederiz.Sevgiler:queen:

benimde gelip gelemiyeceğim belli değil.
pazar günü ek dersim var. onu atlatabilirsem gelirim.
ama biraz zor.
siz şimdilik beni listeye yazmayın. ama belli olmaz.:) :queen:

ohooo! millet su koymaya başladı.:farao: eski takımda eksikler var, yeni kimse zaten yok herhalde kimseden ses çıkmıyor.:cyclopsan ya biz bodrumlardan kalkıp geleceğiz diyoruz. :cat: hadi muğla mt azıcık hareketlenin de kimlerin geleceğini görelim :):bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar