[Muğla - MT]

tşkr ederim :) bu arada gezi çok güzelmiş.memleketime doğru yol almışsınız bi ara ama yol şartları izin vermemiş

evet...baya bozuktu yol ..fakat manzara enfesti...tam olarak neresi memleketin?ben 3 senedir marmaristeyim ama anca anca öğreniyorum buraları motorum sayesinde...

memleketim ören.motorla çekilirde yol arabayla hayatta çekilmez.manzara konusunda çok haklısın.başka yerlerde böyle güzel manzara var mı acaba?sizde tadını çıkarmışınızdır umarım:)

gerçekten çok güzeldi...havada tabi...

sizdedemi var motor tutkusu?

Son düzenleme:
eh biraz ama bu tutkuyu perçinleyecek bi motorum olmadığı için şimdilik hayal kurmakla yetiniyorum:(

benimde topu topu 6 aydır,merakla başladı ama tam bir tutku oldu..hiç bukadarını tahmin etmiyordum...

Aramıza hoşgeldin.Umarım yakında dilediğin motoruna kavuşursun.

tşkr ederim.dilediğim motor şuanda honda dylan gümüş renk umarım bigün o da kısmet olur

Tüh demek için çok geç. Hem siteyi, hem buluşmayı yeni gördüm. Ama bir dahaki buluşmaya iki taze bodrumlu ile bir tane kanuni 250c ekleyin.

selam arkadaslar istanbulda yaşasamda muğlalıyım yılda 2 hafta kalabılıyorum aılemın yanında benıde aranıza alırmısınız?
barıs abı ızınde gelınce bı cayını ıcmeye ugrarım mısafır kabul edersen
herkeze sevgiler gocuman gocuman

mimarsuat bu hafta bir plan yapıldımı daha ses soluk çıkmadı eğer barış abilr müsait olursa köyceğiz sultaniye kaplıcaları düşünülüyordu.
cobalt aramıza hoşgeldin..muğlayı seven herkes tabiki muğlalıdır.

sahinbirinci
üstad sadece sevmek değil yaf harbiden muğla lıyım kafa kağıdımda bilem yazıyo muğla /yatağan :)

Süper Moderatör (BBRR)
cobalt
ne zaman istersen buyur gel
liste güncellendi

valla havalar süper gidiyo Mehmet abi şu an köyceğizde portakal mandalin toplamaya davett etti bu hafta sonu ordanda şu meşhur kaplıcaya gidecem bu sefer hanımıda alacam

abi izmirden sabah döndüm....siz gelecekseniz pazar günü döneceğim izmire.bu sefer göl kenarında bir kahvaltıda benden olsun

Süper Moderatör (BBRR)
Şahin yarın ben 3 motor ,muratta geliyo tuncer abi belli değil ..yani en az 4 motor marmaristen çıkacaz ama köyceğize biraz geç gelecez 12:00 gibi .. Mehmet abinin bahçeyi talan ettikten sonra :p amacımız şu meşhur kaplıcaya gidip bedene şifa bulmak :cherry: sende rehberlik yapacan tabikine ..diğer ilçelerden gelecek arkadaşlara duyurulur...

abi talan etmek istediğiniz tarla varsa hemen yol üstünde var bizde:mrgreen: saat 12 civarı haber verirsiniz bana abi

abi şifa bulacaksın emin ol:)siz mehmet amcaya fazla yüklenmeyin yol esnasında tiksinebilirsin narenciyeden burada her yer portakal mandalin.....heyecanla bekliyorum abi gelince haber verin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar